Άμεση επιλογή προϊόντος Αλυσίδες

3/8” Picco Super Pro (PS3 Pro)

3/8" Picco Super 3 (PS3) Pro, 1,1 mm: Η ιδανική αλυσίδα με πλήρη σμίλη για δενδροκόμους

Γενικά

Η αλυσίδα STIHL 3/8" Picco Super 3 (PS3) Pro είναι ιδανική για επαγγελματική συντήρηση δέντρων και απαιτητική περιστασιακή εργασία

Η αλυσίδα με δόντια σε σε σχήμα κοπιδιού προσφέρει εξαιρετική υψηλή απόδοση κοπής με ομαλή λειτουργία. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε πολύ καθαρή επιφάνεια κοπής κατά το πριόνισμα. Ακόμη και όταν λειτουργεί με πλήρη ισχύ, η αλυσίδα πριονιού STIHL 3/8" Picco Super 3 (PS3) με λεπτό πάχος 1,1 mm λειτουργεί με χαμηλούς κραδασμούς και ανάκρουση, εξασφαλίζοντας ευχάριστη και άνετη εργασία και υψηλό επίπεδο προστασίας. Σε συνδυασμό με την ελαφριά ράβδο οδηγού STIHL Light 04, 1,1 mm, μπορείτε να επιτύχετε ιδιαίτερα στενές κοπές λόγω της χαμηλής αντίστασης στην πίεση τροφοδοσίας, καθώς η αλυσίδα δημιουργεί λιγότερη αντίσταση στο ξύλο.

Για να ακονίσετε εύκολα και άνετα την αλυσίδα του πριονιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προαιρετικά διαθέσιμη STIHL 2-σε-1 θήκη λιμών. Αυτό επιτρέπει στα δόντια και τους μετρητές βάθους της αλυσίδας πριονιού 3/8" Picco Super 3 (PS3) να ακονιστούν με μία μόνο λειτουργία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL 3/8" Picco Super 3 (PS3 ) Αλυσίδα Pro με το STIHL MSA 220 C-B επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο καθώς και με τα ακόλουθα αλυσοπρίονα βενζίνης και μπαταρίας: 
•    STIHL MS 194 C-E
•    STIHL MS 194 T
•    STIHL MS 201 C-M
•    STIHL MS 201 TC-M
•    STIHL MS 182
•    STIHL MS 212
•    STIHL MSA 220 T
•    STIHL MSA 220 TC-O

μέχρι τώρα 19,00 €* τώρα από 16,15 €**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Λίμα 4,0mm / 5/32"
Πλαίσιο Κωδικός χρώματος Super
Μέγεθος χαρτοκιβωτίων 20er

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.