Άμεση επιλογή προϊόντος Βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για την κοπή των καυσόξυλων και την περιποίηση του κτήματος

NEOMS 212

Αλυσοπρίονο βενζίνης MS 212: Ευέλικτο και ισχυρό

Γενικά

Είτε κόβετε καυσόξυλα για περιστασιακή χρήση, εργάζεστε στον τομέα της κηπουρικής και του τοπίου, ολοκληρώνετε μικρότερες εργασίες συντήρησης ή χτίζετε με ξύλο για εξειδικευμένες χειρωνακτικές εργασίες: Το πανίσχυρο STIHL MS 212. Το αλυσοπρίονο βενζίνης σας παρέχει ανώτερη υποστήριξη για διάφορες εργασίες. Αυτό καθιστά δυνατή ακόμη και πτώσεις μικρότερων δέντρων.

Ο πολύ ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση κοπής, ενώ επίσης όντας οικονομικός. Το αντικραδασμικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μύες και τις αρθρώσεις σας καθώς εργάζεστε. Όλες οι λειτουργίες του MS 212 είναι προσβάσιμες μόνο με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας το χειριστήριο ενός μοχλού. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου, το αλυσοπρίονο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσετε το φίλτρο αέρα. Η STIHL προσφέρει ειδικά φίλτρα πολυαμιδίου για εργασία στο χιόνι. Το ρυθμιζόμενο καρμπυρατέρ επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικά ύψη. Το MS 212 είναι ισχυρό και άνετο στη χρήση.

Το στιβαρό στοπ με νύχια διευκολύνει επίσης την εργασία σας. Με τη βοήθειά του, το πριόνι κάθεται σταθερά στο ξύλο. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε την πιο ακριβή κοπή δυνατή. Εάν διακοπεί η εργασία σας, το αλυσοπρίονο STIHL είναι άμεσα έτοιμο να ξεκινήσει ξανά χάρη στον μοχλό συνδυασμού με λειτουργία διακοπής. Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας  σας βοηθά να συντηρήσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και εύκολα.

Αυτό το αλυσοπρίονο βενζίνης διαθέτει επίσης πρίζα διάγνωσης. Αυτό διευκολύνει τον τοπικό έμπορο STIHL τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης STIHL MS 212 επί τόπου. Εμφανίζει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής καθώς και οδηγίες επισκευής και συντήρησης.

 

 

379,00 €*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Image

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm³ 38,6
Φρένο Αλυσίδας QuickStop
Ισχύς kW/HP 1,8/2,4
Βάρος kg 1) 4,6
Αναλογία ισχύς προς βάρος kg/kW 2,4
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 103
Δονήσεις αριστερά/δεξιά m/s² 3) 3,1/3,7
Βήμα/τύπος αλυσίδας 3/8 " P

1) Χωρίς καύσιμο, λάμα και αλυσίδα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Image

Βασικός εξοπλισμός

 • ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Zoom
  ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Απαιτείται μόνο μία θέση εκκίνησης στον μοχλό. Χάρη στο κουμπί διακοπής λειτουργίας, μόλις απενεργοποιηθεί το μηχάνημα, ο μοχλός ελέγχου επιστρέφει αμέσως στη θέση λειτουργίας. Αυτό επιτρέπει την άμεση επανεκκίνηση μιας θερμής μηχανής.

 • ΠΛΕΥΡΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΡΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Zoom
  ΠΛΕΥΡΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΡΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

  Με τον πλευρικό τεντωτήρα, η αλυσίδα τεντώνεται από το πλάι, μέσα από το καπάκι της καμπάνας. Έτσι αποφεύγεται η επαφή των χεριών με την κοφτερή αλυσίδα και τα νύχια στήριξης του αλυσοπρίονου.

 • Ειδικές τάπες ρεζερβουάρ Zoom
  Ειδικές τάπες ρεζερβουάρ

  Ειδικές κατοχυρωμένες τάπες για το ρεζερβουάρ καυσίμου και το δοχείο λαδιού. Στα μηχανήματα με τάπες αυτού του είδους, το ρεζερβουάρ και το δοχείο λαδιού ανοίγουν και κλείνουν γρήγορα, με ελάχιστη δύναμη και χωρίς εργαλεία.

 • ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX Zoom
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

  Κινητήρας STIHL 2-MIX ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-MIX εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και κατά 20% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες STIHL αντίστοιχης ισχύος χωρίς τεχνολογία 2-MIX.

 • ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Zoom
  ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  Μακροπρόθεσμα, οι έντονοι κραδασμοί στις λαβές των μηχανημάτων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αιμάτωση των δαχτύλων και χεριών. Για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, η STIHL ανέπτυξε ένα αντιδονητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Στα μηχανήματα με αντιδονητικό σύστημα μειώνεται αισθητά η μετάδοση στις λαβές των ταλαντώσεων που παράγονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα.

 • ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Zoom
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

  Ο αντισταθμιστής πίεσης STIHL, ένα ρυθμιστικό σύστημα ενσωματωμένο στο καρμπιρατέρ, φροντίζει ώστε η απόδοση του κινητήρα, η ποιότητα των καυσαερίων και η κατανάλωση του καυσίμου να παραμένουν σχεδόν σταθερές σε παρατεταμένο χρονικό διάστημα, παρά την προοδευτική ρύπανση του φίλτρου αέρα.

 • ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ Zoom
  ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ

  ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΛΑΔΙΟΥ. Με τη διαφανή δεξαμενή λαδιού, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ελέγξετε τη στάθμη πλήρωσης του λαδιού της αλυσίδας. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε πάντα πότε πρέπει να προσθέσετε λάδι αλυσίδας για αποτελεσματική εργασία για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 • ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ Zoom
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ

  ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Χάρη στην τεχνολογία τεσσάρων καναλιών STIHL, μπορείτε να εργαστείτε με το εργαλείο σας με πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και υψηλή απόδοση. Τα τέσσερα κανάλια υπερχείλισης οδηγούν το μείγμα καυσίμου-αέρα στον κύλινδρο με στοχευμένο και πιο συμπιεσμένο τρόπο, που καίει βέλτιστα το καύσιμο και αυξάνει σημαντικά την απόδοση του κινητήρα.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 8/3/2023