Άμεση επιλογή προϊόντος Μπαταρίες, φορτιστές και αξεσουάρ για τα μηχανήματα του συστήματος AK

Μπαταρία AK 30

Μπαταρίες AK: Ελαφριές μπαταρίες ιόντων λιθίου για χομπίστες κηπουρούς

Γενικά

Το επαναφορτιζόμενο σύστημα AK STIHL συνδυάζει ευελιξία και ποιότητα για όλες τις εργασίες στον κήπο. Μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς την κατάλληλη μπαταρία ιόντων λιθίου AK για το εργαλείο σας STIHL που ταιριάζει καλύτερα στη δουλειά σας. Η ένδειξη επιπέδου φόρτισης LED σας δείχνει πάντα πότε και για πόσο καιρό η μπαταρία είναι έτοιμη για χρήση.

Οι ελαφριές μπαταρίες ιόντων λιθίου με ονομαστική τάση 36 V δεν είναι μόνο ιδιαίτερα πολύχρηστες, και επίμονες, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικές. Έτσι, οι απαιτητικές εργασίες στον κήπο είναι εύκολες για εσάς. Μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες STIHL AK με τον κανονικό φορτιστή μπαταριών STIHL AL 101 ή επιλέγοντας έναν ταχύ φορτιστή μπαταριών STIHL AL.

. Οι μπαταρίες AK διατίθενται με διαφορετικά ενεργειακά περιεχόμενα:

  • AK 10 με ενέργεια μπαταρίας 72 Wh, βάρος 0,8 kg
  • AK 20 με ισχύ μπαταρίας 144 Wh, βάρος 1,2 kg
  • AK 30 με ισχύ μπαταρίας 180 Wh , βάρος 1,3 kg
Με τακτική φροντίδα, τη σωστή φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου και το κατάλληλο περιβάλλον για αποθήκευση της μπαταρίας υποστηρίζετε τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

195,00 €*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Τεχνολογία LITHIUM-ION
Βάρος kg 1,2
Βατωρες W·h 1) 180
Χωρητικότητα A·h 2) 2,5

1) Power capacity according to the specifications of the cell manufacturer. The actual power capacity available during operation is lower, to increase service life
2) Specifications of the cell manufacturer

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 9/5/2022