Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα

MSA 300 C-O χωρίς μπαταρία και φορτιστή

MSA 300 C-O: Το πιο ισχυρό επαγγελματικό μας επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο

Γενικά

Το πρώτο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο για επαγγελματική χρήση. Η υψηλή αξιοπιστία και η επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας επιτρέπουν άριστη απόδοση στις πιο ποικίλες εφαρμογές, όπως ρίψη, αποκλάδωση και τεμαχισμός κορμών. Αλυσίδα STIHL .325"-RS Pro και λάμα Light 04 για εξαιρετικά υψηλή απόδοση κοπής. Υψηλή εργονομία ακόμα και σε πολύωρη χρήση, χάρη στο λεπτό και εύχρηστο σχήμα, την πολύ καλή ισορροπία και το αντιδονητικό σύστημα STIHL. Εύκολος και άνετος χειρισμός χάρη στα διαισθητικά χειριστήρια με οθόνη μηνυμάτων LED καθώς και στη λαβή χειρισμού με ειτουργία ποτενσιόμετρου για τη αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών. Ενσωματωμένο φίλτρο αέρα ψύξης, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας. Αισθητήρας λαδιού και ενδεικτική λυχνία που προειδοποιεί τον χειριστή σε περίπτωση χαμηλής στάθμης λαδιού.

μέχρι τώρα 855,00 €* τώρα από 726,00 €**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Μήκη κοπής cm 35-40
Χωρητικότητα δοχείου λαδιού cm 3 310
Βάρος χωρίς μπαταρία kg 5,4
Βάρος kg 7,34
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 1) 93
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 104
Δονήσεις αριστερά/δεξιά m/s² 3) 2,6/2,8

1) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 (dB (A))
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • 3 Λειτουργίες σε ένα μηχάνημα Zoom
  3 Λειτουργίες σε ένα μηχάνημα

  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΑΣ. Αυτό το αλυσοπρίονο σας προσφέρει 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Στη λειτουργία "Eco", το αλυσοπρίονο λειτουργεί με μειωμένη ισχύ για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στη λειτουργία "Γενικές εργασίες", υποστηρίζεστε από την υψηλότερη δυνατή ροπή σε μειωμένη ταχύτητα αλυσίδας, προκειμένου να πριονίζετε όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα και δυνατά. Στη λειτουργία "Αποκλάδωσης", έχετε μια ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα αλυσίδας διαθέσιμη για ακριβείς κοπές. Χρησιμοποιήστε το κουμπί ενεργοποίησης για να ξεκινήσετε το αλυσοπρίονό σας στην επιθυμητή λειτουργία.

 • ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Zoom
  ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

  ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοχλό ελέγχου με λειτουργία για να ρυθμίζετε συνεχώς την ταχύτητα του επαναφορτιζόμενου αλυσοπρίονου σας και έτσι να ελέγχετε και να ρυθμίζετε εύκολα την ισχύ ανάλογα.

 • Οθόνη LED Zoom
  Οθόνη LED

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ. Ο μεγάλος πίνακας οθόνης LED σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση σημαντικών μερών του αλυσοπρίονου.

 • ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΛΑΔΙΟΥ Zoom
  ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΛΑΔΙΟΥ

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ. Η λειτουργία μείωσης σας προσφέρει 2 πλεονεκτήματα για την εργασία σας: Από τη μία πλευρά, αυτή η λειτουργία προστατεύει το αλυσοπρίονό σας από πιθανή υπερθέρμανση μειώνοντας την ένταση. Από την άλλη, σας ενημερώνει για μείωση ισχύος εάν έχετε μόνο πολύ χαμηλή υπολειπόμενη ισχύ μπαταρίας. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις κοπές που έχουν ήδη ξεκινήσει χωρίς να σβήσει ο κινητήρας.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 30/3/2023