Άμεση επιλογή προϊόντος Σάρωθρα καθαρισμού

NEOΣάρωθρο KG 770

Σάρωθρο KG 770: για χρήση σε μεγάλες εκτάσεις

Γενικά

Για σκούπισμα μεγάλων εκτάσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χωρίς να σηκώνεται σκόνη. Σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean PLUS, κεντρικός ρυθμιστής ύψους 8 θέσεων, σάρωση χωρίς σκόνη, συγκρατητήρας βουρτσών, εργονομική λαβή προώθησης ρυθμιζόμενη σε ύψος σε 2 θέσεις, πλευρικά ράουλα καθοδήγησης, λαβή μεταφοράς, αποθηκεύεται σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου, 4 χρόνια εγγύηση στις άφθαρτες βούρτσες από νάιλον.

489,00 €*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

STIHL KG 770

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Δύο δίσκοι βουρτσών μαζεύουν τη βρωμιά και την οδηγούν απευθείας στο πίσω δοχείο. Οι σκούπες που προεξέχουν στα πλάγια διασφαλίζουν ότι οι τοίχοι ή τα κράσπεδα καθαρίζονται. Εκτός από αυτούς, ένας κύλινδρος σάρωσης εγγυάται βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα καθαρισμού. Η κυλινδρική βούρτσα διασφαλίζει ότι τυχόν υπολειπόμενη λεπτή βρωμιά, όπως η άμμος, αφαιρείται αποτελεσματικά.

 • Κεντρική ρύθμιση ύψους Zoom
  Κεντρική ρύθμιση ύψους

  Το σάρωθρο μπορεί να ρυθμιστεί για διαφορετικές συνθήκες και επιφάνειες με μία γρήγορη κίνηση. Η ρύθμιση ύψους επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση του ύψους της βούρτσας με την πάροδο του χρόνου για να αντισταθμιστεί η φθορά της βούρτσας, δίνοντας έτσι πάντα τη βέλτιστη απόδοση σάρωσης.

 • Στιβαρές τρίχες βούρτσας Zoom
  Στιβαρές τρίχες βούρτσας

  Οι τρίχες της βούρτσας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον και συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εγγύηση.

 • Δοχείο απορριμάτων Zoom
  Δοχείο απορριμάτων

  Το εντυπωσιακά ευρύχωρο δοχείο κρατά μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών, αλλά καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Το εργαλείο μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση στο δοχείο για εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να χυθεί καθόλου βρωμιά.

 • Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής Zoom
  Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής

  Η άμεση μετάδοση βελτιώνει την απόδοση σε σύγκριση με τις μηχανές κίνησης με ιμάντα, καθιστώντας το μηχάνημα ελαφρύτερο στην ώθηση. Οι κυκλικές βούρτσες στρέφονται επίσης προς τα μέσα κατά την όπισθεν, γεγονός που εμποδίζει την αποβολή σκόνης.

 • Περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας Zoom
  Περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας

  Η κυλινδρική βούρτσα επιτρέπει σε κάθε λεπτή σκόνη που δεν συλλέγεται από τις τρίχες να σαρωθεί στο δοχείο απορριμμάτων.

 • Φίλτρο αέρα Zoom
  Φίλτρο αέρα

  Μαζί με μια έξυπνη καθοδήγηση αέρα, τα δύο φίλτρα αφρού αέρα συγκρατούν τη σκόνη. Με αυτόν τον τρόπο τα λεπτά σωματίδια σπρώχνουν σημαντικά λιγότερη σκόνη προς τα έξω κατά το σκούπισμα. Και τα δύο στοιχεία φίλτρου μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πλυθούν.

 • Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι Zoom
  Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι

  Οι κύλινδροι διαχωρισμού στα πλάγια καθοδηγούν το μηχάνημα όταν σκουπίζετε κατά μήκος αντικειμένων όπως τοίχους ή κράσπεδα. Χρησιμεύουν επίσης για την προστασία τόσο του σάρωθρου όσο και του τοίχου από ζημιές.

 • Εργονομική λαβή ώθησης Zoom
  Εργονομική λαβή ώθησης

  Το σάρωθρο σπρώχνεται εύκολα και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε χρήστες διαφορετικών υψών. Η λαβή μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για εύκολη μεταφορά.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 20/12/2022