479,00 €
407,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι Μπορντούρας 145°, εξάρτημα για σύστημα Kombi

Το θαμνοκοπτικό STIHL FH-KM 145° είναι ένα χρήσιμο εργαλείο Kombi, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες κηπουρούς. Το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποτελεσματικό κούρεμα θάμνων αμέσως πάνω από το έδαφος, για παράδειγμα σε νησίδες και κράσπεδα δρόμων ή στον κήπο σας. Χάρη στο συνολικό μήκος 126 cm και τα μαχαίρια μήκους 25 cm, όλη η εργασία κοπής και κουρέματος μπορεί να γίνει από άνετη, όρθια στάση.

Τα μαχαίρια του θαμνοκοπτικού FH-KM 145° μπορούν να ρυθμιστούν σε γωνία 145°, επιτρέποντας εκτέλεση εργασιών στα πιο στενά και δυσπρόσιτα σημεία. Οι ταλαντευόμενες λεπίδες του εργαλείου κοπής φροντίζουν ώστε να μην πεταχτούν πέτρες ή κλαδιά καθώς δουλεύετε. Η λειτουργία του FH-KM 145° σε χαμηλές στροφές είναι επίσης ένα πλεονέκτημα όταν εργάζεστε σε χώρους που βρίσκονται κοντά στην κυκλοφορία.

Χάρη στη ευέλικτα ρυθμιζόμενη κεφαλή, η γωνία εργασίας του θαμνοκοπτικού μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες. Μετά το τέλος της δουλειάς, το STIHL FH-KM αναδιπλώνεται για εύκολη μεταφορά. Το εργαλείο Kombi είναι μέρος του συστήματος STIHL Kombi. Μπορείτε να συνδέσετε το STIHL FH-KM 145° σε οποιονδήποτε κινητήρα Kombi, όπως το STIHL KMA 135 R, χωρίς τη χρήση εργαλείων.
FH-KM

Σέρβις και συμβουλές