Άμεση επιλογή προϊόντος Κοπτικά μηχανήματα

FS 561 C-EM

Κορυφαίο χορτοκοπτικό. Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

Γενικά

Ισχυρό χορτοκοπτικό STIHL με 2,8 kW ισχύ.Διαθέτει αντιδονητικό σύστημα STIHL 4 σημείων, STIHL ErgoStart, λαβή πολλαπλών λειτουργιών, τιμόνι ποδηλάτου, ρύθμιση λαβής χωρίς εργαλεία, κινητήρα 2 MIX, STIHL M-Tronic, απλή λογική εκκίνησης, κουμπί διακοπής, με ζώνη δάσους ADVANCE PLUS. Ιδανικό για σύνθετες εργασίες κοπής μεγάλης κλίμακας, τη χρήση τεμαχισμού στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών και την απομάκρυνση των δέντρων θάμνων και αγκαθιών.

1.545,00 €*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

FS 561 C-EM

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm3 57,1
Ισχύς kW/Hp 2,8/3,8
Βάρος kg 1) 10,2
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 102
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 115
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s2 3) 3,7/3,7
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά με μεταλλικό εξάρτημα m/s2 4) 3,3/3,3
Συνολικό μήκος cm 5) 176
Διάμετρος κοπής mm 560
Όγκος δεξαμενής l 0,99

1) Χωρίς μπαταρία, κοπτικό εξάρτημα και προφυλακτήρα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²/Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²
5) Χωρίς κοπτικό εξάρτημα

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

FS 561 C-EM

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL M-TRONIC Zoom
  STIHL M-TRONIC

  Πλήρως ηλεκτρονικό χρονισμό ανάφλεξης και μέτρησης καυσίμου, με αυτόματη αναγνώριση θερμοκρασίας του κινητήρα που εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες, σταθερό ανώτατο αριθμό στροφών και πολύ καλή επιτάχυνση. Η εκκίνηση γίνεται με λίγα μόνο τραβήγματα και χωρίς καμία χειροκίνητη ρύθμιση στο καρμπυρατέρ.

 • Λαβή ποδηλάτου Zoom
  Λαβή ποδηλάτου

  Η λαβή ποδηλάτου διακρίνεται για τον εργονομικό της σχεδιασμό. Επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται το μηχάνημα σχεδόν σαν παραδοσιακή κόσα, και ρυθμίζεται με ένα κουμπί. Στα χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα που πρόκειται να χρησιμοποιούνται συχνά για την κοπή χόρτου σε μεγάλες επιφάνειες, η λαβή ποδηλάτου είναι η καλύτερη επιλογή.

 • Σύστημα ErgoStart Zoom
  Σύστημα ErgoStart

  Πιο εύκολη εκκίνηση παρά ποτέ. Στο νέο σύστημα ErgoStart, υπάρχει ένα πρόσθετο σπειροειδές ελατήριο ανάμεσα στην τροχαλία της μίζας και τον στροφαλοφόρο άξονα, που συμπιέζεται αντίθετα προς την πίεση συμπίεσης που ασκείται στο έμβολο. Όταν η δύναμη του ελατηρίου υπερβεί την πίεση συμπίεσης, ο στροφαλοφόρος άξονας θα ξεκινήσει να περιστρέφεται, θέτοντας σε λειτουργία τον κινητήρα. Το μηχάνημα ξεκινά ομαλά και με άνεση, χωρίς ενοχλητικές αυξομειώσεις στην απαιτούμενη δύναμη.

 • Βελτιωμένο αντιδονητικό σύστημα
  Βελτιωμένο αντιδονητικό σύστημα

  Το βελτιστοποιημένο αντιδονητικό σύστημα με πρόσφατα σχεδιασμένους αποσβεστήρες από καουτσούκ εξασφαλίζει χαμηλό επίπεδο κραδασμών.

 • Αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE Zoom
  Αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE

  Για ξεκούραστη κοπή χόρτου και ζιζανίων. Εργονομικός, άνετος, ελαφρύς μπορεί να συμπληρωθεί με ζώνη θώρακα και σακίδιο εργαλείων, για FS 50 – FS 560.

 • Ρύθμιση λαβής Zoom
  Ρύθμιση λαβής

  Η εργονομική χειρολαβή του χλοοκοπτικού μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για τον αντίστοιχο χρήστη χωρίς εργαλεία

 • Μεγάλος κύκλος κοπής Zoom
  Μεγάλος κύκλος κοπής

  Με διάμετρο 560mm, το FS 561 προσφέρουν τον μεγαλύτερο κύκλο κοπής στην κατηγορία του. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη πρόοδο της εργασίας.

 • χειροκίνητη αντλία καυσίμου Zoom
  χειροκίνητη αντλία καυσίμου

  Mit der manuellen Kraftstoffpumpe lässt sich auf Daumendruck Kraftstoff in den Vergaser fördern. Dadurch wird nach einer längeren Betriebspause der Maschine die Zahl der Anwerfzüge reduziert.

 • Κινητήρας STIHL 2-MIX Zoom
  Κινητήρας STIHL 2-MIX

  Ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-ΜΙΧ εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και 20% σε σύγκριση με τους δίχρονους κινητήρες STIHL χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ.

 • Αντισταθμιστής πίεσης Zoom
  Αντισταθμιστής πίεσης

  Ο αντισταθμιστής πίεσης της STIHL, ένα ρυθμιστικό εξάρτημα ενσωματωμένο στο καρμπιρατέρ, αποτρέπει τον υπερβολικό εμπλουτισμό του μείγματος κατά την προοδευτική ρύπανση του φίλτρου αέρα. Χάρη στον αντισταθμιστή πίεσης, η απόδοση του κινητήρα παραμένει σταθερή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το φίλτρο αέρα χρειάζεται καθάρισμα μόνο, όταν έχει βουλώσει το 80% της επιφάνειάς του. Έτσι μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλα διαστήματα εργασίας χωρίς συντήρηση.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 10/3/2022