Επαγγελματική καριέρα στη STIHL

Γίνε μέλος στην μεγάλη ομάδα της STIHL

stihljob

Ο όμιλος STIHL ασχολείται με το σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση μηχανημάτων για τη δασοκομία, τη γεωργία, την περιποίηση τοπίων και τις οικοδομικές κατασκευές. Η γκάμα των προϊόντων συμπληρώνεται με τα μηχανήματα κήπου της VIKING.

Ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο δασοκομίας και κηπουρικής πρωτοπορούμε με τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν τις εργασίες του επαγγελματία αλλά και του περιστασιακού χρήστη, πιο εύκολες, δίνοντας ωστόσο βαρύνουσα σημασία στην ασφάλεια τους και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με παρουσία σε 5 ηπείρους και αντιπροσωπείες σε πάνω από 160 χώρες και κύκλο εργασιών κοντά στα 2,8δις απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζομένους που πρεσβεύουν τις αξίες της:
- Ασυμβίβαστη ποιότητα
- Σεβασμός στον πελάτη
- Πρωτοποριακή τεχνολογία
- Πνεύμα συλλογικότητας

Ο όμιλος STIHL επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό του, προβάλλοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά κάθε συνεργάτη, υποστηρίζει τα προσόντα και τις δεξιότητες του, προσφέροντάς του διαρκή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Η ANDREAS STIHL AE, θυγατρική του ομίλου στην Ελλάδα ενστερνίζοντας τις αξίες του, μπορεί να σας προσφέρει θέσεις που μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον, με βλέμμα στραμμένο στην παγκόσμια αγορά, συγκεράζουν απαιτητικά καθήκοντα, δημιουργικές προκλήσεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές, προσφέροντας μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα.

Θέλετε να γίνετε μέλος της οικογένειας της STIHL Ελλάδος;
Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας και στείλτε το βιογραφικό σας στο a.stihl@stihl.gr 

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:                                                                  

Δεν υπάρχουν τρέχουσες κενές θέσεις

company ANDREAS STIHL A.E.

ANDREAS STIHL A.E.
Τατοϊου 45 (πρώην 307),
136 77 Αχαρνές, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 210 - 800 2500
Φαξ: 210 - 800 2290
E-Mail: A.Stihl@stihl.gr