Πρωτοποριακή τεχνολογία STIHL

Πρωτοποριακή τεχνολογία STIHL Τα προϊόντα της STIHL είναι πάντοτε γεμάτα με πρωτοποριακές ιδέες που διευκολύνουν την εργασία σας. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικά προϊόντα STIHL και τις τεχνολογίες τους, για να αποκτήσετε μια ματιά στον κόσμο της STIHL.

Χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα

Die neuen STIHL Freischneider

Νέα χορτοκοπτικά STIHL για επαγγελματίες

Τώρα, οι επαγγελματίες που εργάζονται στη φροντίδα τοπίων και δασών κάνουν την εργασία τους ακόμα πιο αποτελεσματική: Με τη νέα γενιά της STIHL στα θαμνοκοπτικά! Ξεκινήστε με μια απλουστευμένη λογική, βελτιωμένη εργονομία και τον οικονομικό και υψηλής ροπής κινητήρα STIHL 2-MIX.

Αλυσοπρίονα

Νέο MS 500i

Νέο MS 500i

Το STIHL 500i είναι παγκοσμίως το πρώτο αλυσοπρίονο με ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου, και είναι ένα εκπληκτικό μηχάνημα για την κοπή ξύλου. 

teaser-ms150tc-e-1_rdax_90

Πιο ελαφρύ, πιο αξιόπιστο από ποτέ, η ιδανική λύση για τον επαγγελματία συντηρητή δέντρων. Μηχάνημα υψηλής ακρίβειας για πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Edit Accordeon Item [833 - Motorsägen]  Edit Teaser [8356 - Die neue STIHL Motorsäge MS 241 C-M mit M-Tronic]  Die neue STIHL Motorsäge MS 241 C-M mit M-Tronic

Η νέα τεχνολογία STIHL MS 441 C-M με M-Tronic

Για όσους επιθυμούν τέλεια απόδοση, υπάρχει το STIHL MS 441 C-M με κινητήρα M-Tronic. Είναι το πρώτο "υψηλής νοημοσύνης" επαγγελματικό αλυσοπρίονο της STIHL με δυναμική παρουσία και πραγματική επαγγελματική απόδοση.

Kombi System & Multi System

kombi

STIHL KombiSystem

Πολύπλευρο σύστημα Κombi: ¨Ενας κινητήρας 10 εργαλεία

multi

Multi System STIHL MM 55

Για κήπο τέλεια περιποιημένο....

ms 150 tce teaser Βάρος μόλις 2,6 Kg

Αναρρηχητές προσοχή! Το νέο αλυσοπρίονο MS 150 TC-E αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για τον εξοπλισμό του επαγγελματία συντηρητή δέντρων.