355,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Νέο, ελαφρύ αλυσοπρίονο με βενζινοκινητήρα 2,0 Ηρ

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 181 είναι ένα δυνατό εργαλείο για τη συντήρηση κτημάτων. Το προηγμένο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 181 προσφέρει πλεονεκτήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές εργασίες στο οικιακό περιβάλλον και στον επαγγελματικό τομέα. Η έκδοση με λάμα 35 cm είναι επίσης κατάλληλη για τη ρίψη μικρών δέντρων.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα STIHL ElastoStart, που είναι διαθέσιμο ως πρόσθετος εξοπλισμός, διευκολύνει την εκκίνηση αποσβένοντας τις κορυφές φορτίου και εξασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία εκκίνησης. Καθώς ο χειρισμός του μηχανήματος γίνεται με έναν μόνο μοχλό, μπορείτε να εργαστείτε με μεγάλη άνεση, ενώ τα πρακτικά νύχια στήριξης επιτρέπουν εύκολη και ακριβή καθοδήγηση του αλυσοπρίονου κατά τη δημιουργία της τομής. Ο ειδικός σχεδιασμός του κυκλώνα του αέρα ψύξης εξασφαλίζει λειτουργία του αλυσοπρίονου σε υψηλή αποτελεσματικότητα και μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στα καθαρίσματα του φίλτρου αέρα. Η τεχνολογία διαχωρίζει τα πιο χοντρά σωματίδια από τον αέρα ψύξης, προτού αυτός φτάσει στο φίλτρο αέρα.

 • Μοντέρνο αλυσοπρίονο βενζίνης για κοπή καυσόξυλων και για συντήρηση ακινήτων
 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Το αλυσοπρίονο καθοδηγείται εύκολα χάρη στο μεταλλικό στοπ με νύχια
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • MS 181

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL 2-MIX engine
  STIHL 2-MIX ΜΕ ΣΑΡΩΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός31,8 cm3
  Ισχύς1,5/2 kW/Hp
  Βάρος4,3 kg 1)
  Στάθμη ηχοπίεσης100 dB(A) 2)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος112 dB(A) 2)

  Σέρβις και συμβουλές