869,00 €
739,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40-45 cm
Μήκος λάμας16-18 "
Κυβισμός43 cm³
Κυβισμός3 cu-in
Ισχύς2,3/3,1 kW/Hp

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Νέο επαγγελματικό αλυσοπρίονο με σύστημα M-Τronic

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 241 C-M είναι ιδανικό για την κοπή δέντρων με μικρή διάμετρο. Οι υψηλές επιδόσεις και το σχετικά μικρό βάρος καθιστούν αυτό το αλυσοπρίονο ιδανικό για επαγγελματίες στη δασοκομία. Το αλυσοπρίονο έχει άριστη σχέση ισχύος προς βάρος 2,0 kg/kW, που σημαίνει ότι προσφέρει άνετο χειρισμό σε οποιαδήποτε συνθήκες εργασίας. Ανάλογα με την έκδοση, το βάρος ξεκινά από 4,5 kg. Προαιρετικά, η χρήση μιας ελαφριάς λάμας επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη μείωση του βάρους. O κινητήρας STIHL 2-MIX παράγει ισχύ εξόδου 2,3 kW (3,1 ΙΔ).

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 241 C-M διαθέτει επίσης τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Το σύστημα STIHL M-Tronic ρυθμίζει την τροφοδοσία του κινητήρα και τον χρονισμό ανάφλεξης ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας.
  • Το σύστημα STIHL ElastoStart μειώνει την προσπάθεια που απαιτείται για την εκκίνηση, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας.
  • Το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας απομακρύνει τα μεγαλύτερη σωματίδια από τον αέρα πριν φτάσουν στο φίλτρο. Το φίλτρο αέρα HD2 αφαιρεί τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα ψύξης, παρατείνοντας αισθητά τον χρόνο χρήσης του αλυσοπρίονου ανάμεσα στα καθαρίσματα του φίλτρου.
MS 241 C-M

Σέρβις και συμβουλές