129,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση18 V
Βάρος2,2 kg
Ισχύς δέσμης αέρα5 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα44 m/s
Μέγ. ταχύτητα αέρα98 mph

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Εύχρηστος φυσητήρας με ενσωματωμένη μπαταρία

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 45 είναι ένα εξαιρετικό εύχρηστο μηχάνημα που ετοιμάζεται για χρήση σε ελάχιστο χρόνο. Με βάρος μόλις 2,2 kg, αυτό το ελαφρύ μηχάνημα που απευθύνεται σε ιδιώτες χρήστες είναι εξαιρετικά εύχρηστο. Αυτός ο μικρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας προσφέρει γρήγορη βοήθεια στην απομάκρυνση ξερών φύλλων και ελαφρών ακαθαρσιών σε μικρούς χώρους, ακόμα και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του, ο φυσητήρας STIHL BGA 45 είναι κατάλληλος για εργασία σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Η μαλακή επένδυση της λαβής θα σας βοηθήσει να κρατάτε με ασφάλεια τον compact και εργονομικό φυσητήρα STIHL BGA 45. Η σκανδάλη και η ασφάλεια της σκανδάλης είναι ενσωματωμένες στη λαβή.

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου της σειράς STIHL AI επιτρέπει γρήγορη και εύκολη απομάκρυνση φύλλων ή ελαφρών αποκομμάτων. Αυτός ο μικρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη απομάκρυνση φύλλων. Η ένδειξη φόρτισης στον φυσητήρα STIHL BGA 45 δείχνει πότε χρειάζεται να ξαναφορτίσετε τη μπαταρία. Το καλώδιο για τη φόρτιση της μπαταρίας συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 45 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 45 είναι εφοδιασμένο με κλειδί ενεργοποίησης. Για τη λειτουργία του μηχανήματος, το κλειδί πρέπει να είναι συνδεμένο στην αντίστοιχη υποδοχή, ενώ για λόγους ασφαλείας πρέπει να αφαιρείται από το μηχάνημα κατά τη μεταφορά, συντήρηση και φύλαξη Το κλειδί ενεργοποίησης πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

BGA 45

Σέρβις και συμβουλές