419,00 €
377,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εύχρηστη επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 46 cm για μικρές εκτάσεις σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

Το ευέλικτο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 με πλάτος κοπής 46 cm είναι κατάλληλο για το κούρεμα γκαζόν μεσαίων διαστάσεων σε ιδιωτικούς κήπους. Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό απαιτεί ελάχιστο κόπο για το κούρεμα, επιτρέποντας ξεκούραστη εργασία. Άλλα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση είναι η αθόρυβη λειτουργία και οι χαμηλές δονήσεις. Το αθόρυβο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία.

Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 λειτουργεί με μπαταρίες του συστήματος STIHL AP. Η μόνιμα ενεργοποιημένη οικονομική λειτουργία Eco παρατείνει σημαντικά την αυτονομία των μπαταριών, ενώ πρακτικές λυχνίες LED στην οθόνη της μπαταρίας δείχνουν την κατάσταση φόρτισης με το πάτημα ενός κουμπιού, για να έχετε καθαρή εικόνα ανά πάσα στιγμή. Με τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής μπορείτε να ρυθμίσετε πολύ εύκολα το προτιμώμενο ύψος κοπής, με πολλαπλές δυνατότητα επιλογής. Ο χορτοσυλλέκτης 55 λίτρων με δείκτη πληρότητας αδειάζει εύκολα μέσα από το άνοιγμα το πάνω μέρος. Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι, μπορείτε να φυλάξετε το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό σε μικρό χώρο και να το μεταφέρετε με ευκολία.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

RMA 248

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής25 - 75 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές