379,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατό επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας, μαχαίρια 45 cm - 60 cm

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 86 είναι ένα ελαφρύ, αθόρυβο ψαλίδι μπορντούρας που προορίζεται για ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες για το κούρεμα φραχτών, ακόμα και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 86 λειτουργεί με μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AP. Ο κινητήρας EC διατηρεί σταθερό αριθμό διαδρομών υπό φορτίο, ακόμα και στην κοπή χοντρών κλαδιών. Το μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής του STIHL HSA 86 φροντίζει για τομές υψηλής ακρίβειας, τόσο στο κούρεμα όσο και στο κλάδεμα.

Το σύστημα χειρισμού με δύο χέρια καθιστά το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 86 εξαιρετικά άνετο στη χρήση, ενώ το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιείται με την ίδια ευκολία από δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Για να λειτουργήσει το μηχάνημα, πρέπει να πιέζετε ταυτόχρονα τους διακόπτες στην κυκλική λαβή και στην πίσω λαβή.

Η κυκλική λαβή προσφέρει ξεκούραστη χρήση του STIHL HSA 86 προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ενώ η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα του επαναφορτιζόμενου ψαλιδιού μπορντούρας αυξάνει την ασφάλειά σας κατά την εργασία. Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει το εξάρτημα κοπής έναντι ζημιών, για παράδειγμα κατά την εκτέλεση εργασιών κοντά στο έδαφος. Στο βίντεο οδηγιών μας μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε τραπεζοειδείς τομές με το STIHL HSA 86.

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 86 είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 45 cm και 62 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 86 R κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

HSA 86

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Προστατευτικά γυαλιά
Προστατευτικά γυαλιά
Optimised cut protection
Βέλτιστη προστασία κοπής
Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ EC

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τεχνολογία μπαταρίαςΙόντων λιθίου PRO
Βάρος3,3 kg 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος94 dB(A) 2)
Στάθμη ηχοπίεσης83 dB(A) 3)
Μήκος κοπής62 cm

Σέρβις και συμβουλές