355,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Νέο άνετο χορτοκοπτικό 1,1 με διπλή λαβή και ErgoStart

Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 56 C-E είναι κατάλληλο για τη συντήρηση μεγάλων κήπων και κτημάτων, από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες.

Ο οικονομικός και δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX σάς επιτρέπει να κουρέψετε μεγάλα γκαζόν γρήγορα και αποτελεσματικά. Το σύστημα STIHL ErgoStart διευκολύνει αισθητά την εκκίνηση αυτού του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού. Ένα ομαλό τράβηγμα αρκεί για την εκκίνηση του κινητήρα. Τότε το χορτοκοπτικό STIHL FS 56 C-E πραγματικά δείχνει την αξία του, ειδικά στην εργασία σε μεγάλες εκτάσεις με σκληρό χόρτο.

Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό, καθώς όλα τα χειριστήρια του χορτοκοπτικού είναι προσιτά με το ένα χέρι. Μπορείτε να απομακρύνετε σκληρά χόρτα αλλά και τσουκνίδες και βούρλα με μεγάλη ευκολία, χρησιμοποιώντας τον χλοοκόπτη 230-2 που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα. Το χορτοκοπτικό STIHL FS 56 C-E μπορεί να χρησιμοποιείται επίσης με προαιρετικές κεφαλές κοπής για σχολαστικές εργασίες καθαρισμού γύρων από δέντρα, θάμνους και φράχτες. Η εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος) υποστηρίζει τις φυσικές κινήσεις χειρισμού, όπως στη χρήση κλασικού δρεπανιού, και διευκολύνει αποτελεσματική εργασία, ειδικά σε μεγάλες πράσινες εκτάσεις στον ιδιωτικό κήπο.

Για πολύωρη χρήση συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον αορτήρα που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα. Έτσι, το βάρος του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού STIHL FS 56 C-E κατανέμεται στο σώμα σας, κάνοντας την εργασία σας πιο εύκολη.

FS 56

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Reduced-emission engine technology
Κινητήρας STIHL 2-MIX
Simplified starting system
Αυτόματο τσοκ
Goggles
Γυαλιά ασφαλείας

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm3
Κοπτικό εξάρτημαΚεφαλή κοπής Autocut C 26-2
Ισχύς0,8/1,1 kW/Hp
Βάρος5,2 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης93 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές