Επαναφορτιζόμενο κλαδευτήρι για ξεκούραστη εργασία

Ιδανικό για: Καλλιέργεια ελιάς, Δενδροκαλλιέργεια και Αμπελοκαλλιέργεια.

asa 85 Ελάχιστη προσπάθεια, τέλειο αποτέλεσμα: Το νέο επαναφορτιζόμενο κλαδευτήρι STIHL ASA 85 κόβει με ευκολία κλαδιά με διάμετρο έως 45 χιλιοστά. Το ρυθμιζόμενο άνοιγμα της λεπίδας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Κατάλληλο για ολοήμερη εργασία χωρίς προβλήματα. Το STIHL ASA 85 είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τους επαγγελματίες. Το κλάδεμα σε ελαιώνες και αμπελώνες και η φροντίδα σε κήπους, πάρκα γίνεται διασκέδαση.

Πλεονεκτήματα μηχανήματος:

Ισχυρή κοπή

Δύναμη και ευκολία:
Το STIHL ASA 85 μπορεί να κόψει κλαδία με διάμετρο έως 45 χιλιοστά. Το γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο της λεπίδας εγγυάται ξεκούραστη εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας:
Η μπαταρία STIHL με τεχνολογία STIHL Lithium-Ion προσφέρει δύναμη και αντοχή. Με μια τέτοια μπαταρία μπορείτε να εργαστείτε έως 8 ώρες. Σας συνιστούμε την μπαταρία STIHL AP 160 ή AP 180. Φυσικά το επαναφορτιζόμενο κλαδευτήρι είναι συμβατό με όλες τις μπαταρίες και φορτιστές STIHL.
Ανθεκτικό περίβλημα:
Το στιβαρό περίβλημα αλουμινίου προστατεύει αποτελεσματικά το εσωτερικό του STIHL ASA 85 από σωματίδια σκόνης και εξασφαλίζει μια μακρά διάρκεια ζωής της συσκευής.

Πρακτικό και ευέλικτο

Ευέλικτο στην χρήση
Το άνοιγμα της λεπίδας μπορεί να ρυθμιστεί σε τέσσερις θέσεις ύψος: 50%, 60%, 70% ή 100%. Το πλήρες άνοιγμα της λεπίδας είναι ιδανικό για μεγάλα κλαδιά. Η σωστή ρύθμιση του ανοίγματος της λεπίδας εξοικονομεί χρόνο και κόπο.
Τα πάντα υπό έλεγχο
Διατηρήστε τον πλήρη έλεγχο κατά την εργασία γνωρίζοντας ανα πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα της μπαταρίας και το άνοιγμα της λεπίδας που έχετε ορίσει στην οθόνη της μπαταρίας.
Ευχρηστία
Ο εργονομικός σχεδιασμός του αορτήρα εξασφαλίζει άνετο κράτημα και φροντίζει για τη σωστή κατανομή του βάρους. Το καλώδιο σύνδεσης μπορεί να συνδεθεί είτε στην αριστερή είτε στην δεξιά πλευρά ανάλογα με το επιθυμία του χρήση (δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας). Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει άνετο κράτημα.