Πολύπλευρο σύστημα KOMBI στον ελαιώνα

Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

kombisystem

H STIHL διαθέτει το πιο πρωτοποριακό, πολύπλευρο και πρακτικό μηχάνημα για όλες τις εργασίες στον ελαιώνα. Ένα έξυπνο και οικονομικό σύστημα με απεριόριστες δυνατότες. Επιλέγετε τον κινητήρα που θέλετε και προσαρμόζετε εύκολα και γρήγορα τα διάφορα εξαρτήματα kombi για την ελαιοκομία όπως ελαιοραβδιστικό, τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο, χορτοκοπτικό και φυσητήρα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό, για εσάς, μηχάνημα ανάμεσα σε μία επιλογή 30 μηχανημάτων.

STIHL KOMBI SP-KM - Ελαιοραβδιστικό

STIHL KOMBI SP-KM - Ελαιοραβδιστικό

Ξεκούραστη και αποδοτική συγκομιδή της ελιάς χωρίς να τραυματίζονται οι βλαστοί και τα κλαδιά. Εξαιρετικά ελαφρύ χάρη στο πλαίσιο μαγνησίου και τα χτένια από ανθρακονήματα.

STIHL KOMBI HT-KM - Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

STIHL KOMBI HT-KM - Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

Με την ολοκλήρωση της συγκομιδής μπορείτε να προχωρήσετε στην περιποίηση της ελιάς. Το κλάδεμα και η αραίωση γίνονται αποτελεσματικά και με ασφάλεια από το έδαφος εξασφαλίζοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανάπτυξη και στην επόμενη καρποφορία.

 

STIHL KOMBI FS-KM - Χορτοκοπτικό

STIHL KOMBI FS-KM - Χορτοκοπτικό

Κατάλληλο εργαλείο γαι τον καθαρισμό χόρτων και παραφυάδων γύρω από την ελιά, πριν το ράβδισμα, για την εύκολη και σωστή τοποθέτηση του διχτυού συγκομιδής. 

STIHL KOMBI BG-KM - Φυσητήρας

STIHL KOMBI BG-KM - Φυσητήρας

Κατάλληλο μηχάνημα για τη συγκέντρωση του καρπού σε ένα σημείο και το διαχωρισμό του από κλαδιά και φύλλα που τυχόν έπεσαν κατα τη διάρκεια του ραβδίσματος.

Δείτε τους όλους τους κινητήρες και τα εξαρτήματα KOMBI