Κερδίστε 1 επιπλέον χρόνο εγγύησης για το μηχάνημα σας εντελώς δωρεάν

Καταχωρήστε την αγορά σας εντός 30 ημερών στο www.stihl.gr/register

1 Eπιπλέον Xρόνος Eγγύησης για το νέο σας μηχάνημα, εντελώς δωρεάν!

Πως; Πολύ απλά! Καταχωρώντας την αγορά του STIHL μηχανήματος σας, με 4 απλά βήματα στο νέο σύστημα εγγυήσεων της STIHL εντός 30 ημερών από την αγορά του, στην νέα πλατφόρμα της STIHL www.stihl.com.cy/register 

 1. Μπείτε στην πλατφόρμα της STIHL www.stihl.com.cy/register εντός 30 ημερών από την αγορά του μηχανήματος σας.
 2. Καταχωρήστε τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος σας και την ημερομηνία αγοράς του
 3. Επιλέξτε τον αντιπρόσωπο από τον οποίον κάνατε την αγορά σας
 4. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα ενδιαφέροντα σας

Μόλις κερδίσατε Έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης για το εν λόγω μηχάνημα σας.

 

Πληροφορίες και Όροι της Ενέργειας

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες αλλά και τους όρους της εν λόγω ενέργειας:
 • Μπορείτε να καταχωρήσετε περισσότερα από ένα προϊόντα ταυτόχρονα, και έτσι να ολοκληρώσετε την διαδικασία ακόμα πιο εύκολα.

 • Για σετ επαναφορτιζόμενων προϊόντων, παρακαλούμε να καταχωρήσετε το προϊόν και την αντίστοιχη μπαταρία, για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Η επέκταση της εγγύησης ωστόσο ισχύει μόνο για το μηχάνημα και όχι για τη μπαταρία.

 • Η συνολική διάρκεια της εγγύησης ενός STIHL μηχανήματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 3 χρόνια (36 μήνες).

  Σε περίπτωση που για το συγκεκριμένο μηχάνημα έχετε ήδη κερδίσει κάποια παράταση εγγύησης μέσα από ένα διαφορετικό πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης (πχ. Ταυτόχρονη αγορά 2 δοχείων 5lt MotoMix, με το νέο βενζινοκίνητο μηχάνημα για ερασιτεχνική χρήση), το μέγιστο χρονικό διάστημα εγγύησης που παρέχει η STIHL είναι 3 έτη, και σε αυτό δεν μπορεί να γίνει υπέρβαση.

 • Για να διεκδικήσετε την εκτεταμένη εγγύηση των 12 μηνών πρέπει να παρουσιάσετε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο του δικτύου μας, τόσο την απόδειξη αγοράς του μηχανήματος σας, όσο και το email επιβεβαίωσης που θα λάβετε αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι αυτό το μήνυμα αυτό θα το έχετε πάντοτε εύκαιρο (εκτυπωμένο ή αποθηκευμένο στα email σας)!

 • Η καταχώρηση της αγοράς σας στην πλατφόρμα της STIHL πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την αγορά του μηχανήματος σας. Δεν προβλέπεται παράταση αυτής της προθεσμίας, και συνεπώς μηχανήματα που καταχωρούνται μετά το πέρας των 30 ημερών δεν θα δικαιούνται αυτό τον επιπλέον χρόνο εγγύησης.

 

Στόχος μας, η δική σας ικανοποιήση! Εργαζόμαστε πάντοτε έχοντας αυτό ως βασικό πυλώνα για όλες μας τις ενέργειες!