Χλοοκοπτικά τρακτέρ

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος χρήσης
Έκταση γκαζόν
Τύπος Κινητήρα
Άνεση
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
4 από 4 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ STIHL: ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ


Χαρίστε στον εαυτό σας την πρώτη θέση στην περιποίηση του γκαζόν:
Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ STIHL προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά από άποψη ακτίνας στροφής, επιδόσεων και άνεσης, είτε είστε φιλόδοξος ιδιώτης χρήστης είτε επαγγελματίας κηπουρός χώρων πρασίνου.


ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΜΕ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ


Όταν φτάνετε στα όρια των δυνατοτήτων ενός κλασικού χλοοκοπτικού, τα χλοοκοπτικά μας τρακτέρ είναι η σωστή επιλογή για σας. Σε δύσκολα εδάφη ή μεγάλες εκτάσεις, ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ STIHL συνδυάζει επιδόσεις και άνεση στο κούρεμα χώρων πρασίνου έως 10.000 m² στον ιδιόκτητο κήπο σας ή στην επαγγελματική συντήρηση κτημάτων, για παράδειγμα. Ένα χλοοκοπτικό με χορτοσυλλέκτη ή ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ με εξαγωγή στο πλάι που κατανέμει το κομμένο υλικό απευθείας πάνω στο γκαζόν σαν λίπασμα, θα σας δώσει αρκετή υποστήριξη στην εργασία σας. Με αυτόν τον τρόπο, η ολοκληρωμένη φροντίδα του γκαζόν γίνεται εύκολη και διαχειρίσιμη, ακόμη και σε τεράστιους αθλητικούς χώρους ή πάρκα.


Από άποψη επιδόσεων, τα χλοοκοπτικά τρακτέρ είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τα κλασικά χλοοκοπτικά. Ο κινητήρας είναι εγκατεστημένος πίσω ή κάτω από το κάθισμα. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος, τα χλοοκοπτικά μας τρακτέρ είναι ιδιαίτερα ευέλικτα. Στα μεγάλα χλοοκοπτικά τρακτέρ της STIHL, ο κινητήρας βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά – όπως σε κανονικό χλοοκοπτικό – και πρέπει να είναι πιο ισχυρός από εκείνους στα κανονικά μοντέλα, καθώς είναι σχεδιασμένοι για μεγάλους χώρους.


Δείτε τη σειρά των χλοοκοπτικών τρακτέρ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και επιλέξτε αυτό που είναι κατάλληλο για σας. Με μια επιλογή από τα χλοοκοπτικά μηχανήματα, θα κουρεύετε σαν επαγγελματίας.


ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ STIHL


Για σχολαστικό κούρεμα ιδιαίτερα μεγάλων εκτάσεων, χρειάζεστε ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ πάνω στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Οι υψηλές επιδόσεις των μονοκύλινδρων και δικύλινδρων κινητήρων μας συμβάλλουν σ’αυτή την αξιοπιστία. Χάρη στα μεγάλα πλάτη κοπής από 80 έως 125 cm θα κάνετε γρήγορη πρόοδο στα μεγάλα γκαζόν, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος κοπής από το κάθισμα του οδηγού. Επιπλέον, μπορείτε να κόψετε τα άκρα του γκαζόν με ακρίβεια, καθώς το σύστημα καθοδήγησης γρασιδιού φροντίζει ώστε να κόβονται σωστά και τα φυτά που βρίσκονται στην άκρη. Όλα τα μοντέλο διαθέτουν τον εντυπωσιακό ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη μαχαιριού που επιτρέπει σύμπλεξη και αποσύμπλεξη του μαχαιριού από το κάθισμα του οδηγού, ανά πάσα στιγμή και χωρίς να σβήσετε τον κινητήρα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ STIHL:


Με τις λειτουργίες υψηλής άνεσης των χλοοκοπτικών μας, το κούρεμα του γκαζόν γίνεται πιο ευχάριστο: για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα σύμφωνα με το ανάστημά σας, χωρίς εργαλεία. Όταν κινείται το χλοοκοπτικό τρακτέρ σας, μπορείτε πολύ εύκολα να εναλλάξετε ανάμεσα σε κίνηση προς τα εμπρός και όπισθεν με το πεντάλ κίνησης, για να κάνετε γρήγορους ελιγμούς. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα σταδιακά με το πεντάλ επιτάχυνσης που ανταποκρίνεται στην πίεση του ποδιού. Τα κορυφαία μας μοντέλα έχουν μέχρι και cruise control που διατηρεί την ταχύτητά σας σταθερή. Ο δείκτης πληρότητας εκπέμπει ένα ακουστικό σήμα όταν ο χορτοσυλλέκτης είναι γεμάτος. Το μόνο που χρειάζεται τότε να κάνετε, είναι να τραβήξετε έναν μοχλό για να τον αδειάσετε, χωρίς να σηκωθείτε καν από το κάθισμά σας. Στα οχήματα που έχουν οθόνη LCD, έχετε πάντα πλήρη εικόνα της στάθμης του καυσίμου, της πίεσης λαδιού, και πολλών άλλων δεδομένων, ακόμα και με δυνατό ηλιακό φως. Με το απαράμιλλο μείγμα άνεσης, τεχνολογίας και επιδόσεων, τα χλοοκοπτικά μας τρακτέρ επιβεβαιώνουν τη φήμη τους ως κορυφαία χλοοκοπτικά. Θα βρείτε το σωστό μοντέλο για σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL, που επίσης προσφέρει, για παράδειγμα, χλοοκοπτικά αλεστικά τρακτέρ.



ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ STIHL


Με τα πρακτικά μας παρελκόμενα μπορείτε να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό τρακτέρ STIHL σας σε ένα μηχάνημα για όλες τις δουλειές. Για παράδειγμα, με μια μονάδα αλέσματος μπορείτε να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό σας σε αλεστικό μηχάνημα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τροφοδοτήσετε το γκαζόν σας με πολύτιμο βιολογικό λίπασμα ενώ κουρεύετε. Αν αποκλειστείτε λόγω χιονόπτωσης τον χειμώνα, μπορείτε να τοποθετήσετε αντιολισθητικές αλυσίδες και να προσαρμόσετε μια λεπίδα εκχιονισμού για να μετατρέψετε το μηχάνημα σε χρήσιμη μπουλντόζα. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα με τα παρελκόμενα για χλοοκοπτικά τρακτέρ στην ιστοσελίδα μας.