21,00 €
16,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κιτ περιποίησης και καθαρισμού FS Plus: Καθάρισμα και συντήρηση θαμνοκοπτικών, χορτοκοπτικών και κοπτικών μηχανημάτων

Με το STIHL FS care & clean kit, μπορείτε να καθαρίζετε και να συντηρείτε το χορτοκοπτικό μπορντούρας, το χορτοκοπτικό ή το κοπτικό μηχάνημα STIHL σας γρήγορα και με μεγάλη ευκολία. Έτσι εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χορτοκοπτικού σας. Στο STIHL FS care & clean kit θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης συνδυασμένα σε μία ενιαία συσκευασία.

Έτσι μπορείτε να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες από τον εξοπλισμό σας και να τον προετοιμάσετε για αποθήκευση. Επίσης, για να ελαχιστοποιείται η φθορά, θα πρέπει να λιπαίνετε τακτικά το γραναζοκιβώτιο. Συνιστούμε να φορέσετε γάντια εργασίας ή γάντια ασφαλείας όταν εκτελείτε εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο χορτοκοπτικό ή χορτοκοπτικό μπορντούρας σας.

Σας έπεισαν τα χορτοκοπτικά και χορτοκοπτικά μπορντούρας STIHL με τις επιδόσεις τους και θα θέλατε να τα καθαρίζετε και να τα συντηρείτε εξοικονομώντας χρήματα; Αν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική μας συσκευασία με προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης για τα χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματά μας. Η συσκευασία περιέχει:

  • Varioclean 500 ml: Ειδικό καθαριστικό που ψεκάζεται σε αλυσίδες, λάμες, μαχαίρια και περιβλήματα για την άμεση απομάκρυνση οργανικών ακαθαρσιών. Τα βιοδιασπώμενα τασιενεργά διαλύουν τα ρετσίνια, λάδια ή λεκέδες από γρασίδι και ξεπλένονται εύκολα με νερό.
  • STIHL Multispray 400 ml: Το διαφανές Multispray με ουδέτερη οσμή έχει διπλή δράση. Ως λάδι πολλαπλών λειτουργιών, εντυπωσιάζει με τις καλές λιπαντικές του ιδιότητες. Επιπλέον, διαλύει επίμονες ακαθαρσίες και σωματίδια που έχουν κολλήσει. Παράλληλα, αφήνει μια προστατευτική στρώση που δεν σκληραίνει.
  • Superlub FS 80 g: Το STIHL Superlub FS είναι ένα γράσο υψηλών επιδόσεων για γραναζωτούς μηχανισμούς που είναι ιδανικό για το υψηλόστροφο σύστημα μετάδοσης ενός χορτοκοπτικού STIHL. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης ακόμα και στα εκτεθειμένα μέρη του μηχανισμού, εξασφαλίζοντας χαμηλή φθορά.

Περιεχόμενες ουσίες σύμφωνα με τον κανονισμό απορρυπαντικών:

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Μέσω αυτού του συνδέσμου παρέχονται πίνακες με την αντιστοιχία μεταξύ των ονομασιών INCI, των ονομασιών της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας και των αριθμών CAS.

Σέρβις και συμβουλές