1.799,00 €
1.525,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Το αλυσοπρίονο του μέλλοντος

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 500i είναι ιδανικό για τη δασοκομία. Πρωτ’ απ’ όλα, επιτρέπει αποτελεσματική κοπή μεγάλων κορμών χάρη στις υψηλές επιδόσεις και την ευκολία χρήσης του. Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό και τη δυναμική περιστροφική συμπεριφορά, αυτό το ευέλικτο αλυσοπρίονο εντυπωσιάζει όχι μόνο στη ρίψη δέντρων και τον τεμαχισμό κορμών, αλλά επίσης στο κλάδεμα.

Το MS 500i είναι το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με τεχνολογία ηλεκτρονικά ελεγχόμενης έγχυσης καυσίμου. Η πρωτοποριακή τεχνολογία STIHL Injection εγγυάται βέλτιστες επιδόσεις του κινητήρα και εξαιρετικά χαρακτηριστικά εκκίνησης, ανεξάρτητα από το υψόμετρο και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αισθητήρες μετρούν την ατμοσφαιρική πίεση και την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία, και διαβιβάζουν τις πληροφορίες αυτές στη μονάδα ελέγχου. Η τελευταία χρησιμοποιεί τα στοιχεία για να υπολογίσει την ιδανική ποσότητα καυσίμου και χρονισμό ανάφλεξης υπό τις συνθήκες που επικρατούν. Το καύσιμο παρέχεται σε κατάλληλες δόσεις με το άνοιγμα και κλείσιμο μιας βαλβίδας. Έτσι, η τεχνολογία STIHL Injection είναι ταυτόσημη με γρήγορη επιτάχυνση, εξαιρετικά υψηλή ισχύ και χαμηλό βάρος:

  • Η αλυσίδα επιταχύνει από 0 km/h σε 100 km/h σε 0,25 δευτερόλεπτα.
  • Το MS 500i έχει τον υψηλότερό λόγο ισχύος προς μονάδα βάρους από όλα τα μηχανήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, φτάνοντας την απαράμιλλη τιμή των 1,24 kg/kW.

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη έγχυση καυσίμου γίνεται μέσα στον δοκιμασμένο κινητήρα STIHL 2-MIX, που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο διαθέτει σύστημα STIHL ElastoStart που προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το φίλτρο αέρα HD2, τα παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, η αντλία λαδιού ρυθμιζόμενης παροχής, το πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία και ο πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας συμπληρώνουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά.

MS 500i

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας50-63 cm
Μήκος λάμας20-25 "
Κυβισμός79,2 cm³
Κυβισμός4,83 cu-in
Ισχύς5/6,8 kW/Hp

Σέρβις και συμβουλές