419,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Δυνατό και αποδοτικό

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 211 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να κόψετε καυσόξυλα ή να ασχοληθείτε με χειροτεχνικές κατασκευές. Χάρη στον compact σχεδιασμό του, το STIHL MS 211 είναι ένα ιδιαίτερα ελαφρύ αλυσοπρίονο. Η προαιρετική ελαφριά λάμα κάνει το MS 211 ακόμα πιο άνετο στη χρήση.

Ο δυνατός αλλά οικονομικός κινητήρας STIHL 2-MIX δίνει ισχύ 1,7 kW (2,3 ΙΔ). Αυτό το αλυσοπρίονο εντυπωσιάζει με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ο χειρισμός με έναν μόνο μοχλό και η ευχρηστία του. Μπορείτε να πετύχετε υψηλές επιδόσεις κοπής με την αλυσίδα STIHL 3/8" PM3.

Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή λειτουργία, το STIHL MS 211 σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπή, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίας σε συνδυασμό με υψηλή υγρασία. Αυτό το αλυσοπρίονο επίσης διαθέτει πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία και πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας.

  • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
  • Εύκολος χειρισμός χάρη στη λειτουργία με ένα μοχλό
  • Καπάκια δεξαμενής χωρίς εργαλεία για εύκολο γέμισμα
  • MS 211

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    STIHL 2 MIX engine
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
    STIHL anti-vibration system
    ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Μήκος λάμας40 cm
    Μήκος λάμας16 "
    Κυβισμός35,2 cm³
    Κυβισμός2,15 cu-in
    Ισχύς1,7/2,3 kW/Hp

    Σέρβις και συμβουλές