279,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

1,9 Hp και οικονομικός κινητήρας 2-ΜΙΧ

Το ισχυρό και ελαφρύ βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 180 δείχνει την αξία του στη χρήση στο οικιακό περιβάλλον, κυρίως στην κοπή καυσόξυλων, αλλά και σε εργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στο μικρό του βάρος (μόλις 4,1 kg), αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο είναι ευέλικτο και διευκολύνει αισθητά την πολύωρη εργασία. Εφοδιασμένο με λάμα 35 cm bar μπορείτε να κόψετε χοντρά κλαδιά, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα εφαρμογών στον κήπο σας. Για να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την εργασία σας, εφοδιάσαμε αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο με δοκιμασμένη τεχνολογία.

Στην καρδιά του μηχανήματος βρίσκεται ο κινητήρας STIHL 2-MIX που δίνει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς που μεταδίδονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα κοπής στις λαβές του μηχανήματος.

MS 180

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40 cm
Μήκος λάμας16 "
Κυβισμός31,8 cm³
Κυβισμός1,94 cu-in
Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp

Σέρβις και συμβουλές