Γεωτρύπανα

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος χρήσης
Τύπος Κινητήρα
Εύρος Τιμής
3 από 3 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ STIHL ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΠΩΝ


Τα γεωτρύπανα STIHL κάνουν τη διάνοιξη οπών για ορθοστάτες φραχτών, φύτευση ή λήψη εδαφολογικών δειγμάτων πολύ πιο εύκολη. Με την κατάλληλη αρίδα, η εκσκαφή γαιών γίνεται εύκολη, ακόμα και σε δύσκολα εδάφη.



ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΠΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Θέλετε να ανοίξετε οπές

με όσο γίνεται μεγαλύτερη ευκολία, ακρίβεια και ταχύτητα; Τότε είναι καιρός να αγοράσετε ένα γεωτρύπανο STIHL. Ο λόγος είναι απλός: Τα γεωτρύπανά μας κάνουν το δικό σας έργο πολύ πιο εύκολο και γρήγορο:



  • Για την εγκατάσταση ορθοστατών για την κατασκευή φραχτών ή άλλων κατασκευών (για εξοπλισμό παιδικής χαράς π.χ.)

  • Για τη διάνοιξη οπών φύτευσης για δέντρα

  • Για το σκάψιμο φρεάτων αποστράγγισης

Τα φορητά και στιβαρά γεωτρύπανα STIHL για επαγγελματίες εντυπωσιάζουν ξανά και ξανά με τον άνετο χειρισμό και την εκλεπτυσμένη τεχνολογία του, αλλά και με τον χρόνο που εξοικονομούν. Όσο σκληρό κι αν είναι το έδαφος, τα γεωτρύπανά μας επιτρέπουν ακριβή καθοδήγηση της αρίδας κάτω από όλες τις συνθήκες, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Με κοφτερές αρίδες και ατράκτους εφοδιασμένες με ελικώσεις, διεισδύουν με ευκολία ακόμα και σε πετρώδη υποστρώματα. Όταν σηκώνετε την αρίδα από την οπή, το χώμα που αφαιρέσατε βρίσκεται ανάμεσα στις ελικώσεις και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολά ως εδαφολογικό δείγμα.



ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΜΟΝΟΥ Ή ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ;


Υπάρχουν βενζινοκίνητα γεωτρύπανα STIHL με διάφορα επίπεδα ισχύος και με διάφορους σχεδιασμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ευέλικτο γεωτρύπανο μονού χειριστή τον δυνατό κινητήρα STIHL 4-MIX για ποικιλία εργασιών, χωρίς τη βοήθεια τρίτου. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών του χειροκίνητου γεωτρύπανου κάνει το μηχάνημα ιδιαίτερα άνετο στη χρήση. Για την προστασία της υγείας και ασφάλειάς σας κατά τη διάρκεια της εργασίας, έχει αντιδονητικά σχεδιασμένη λαβή και φρένο αρίδας QuickStop. Το φρένο ακινητοποιεί το μηχάνημα στη στιγμή, εάν η αρίδα σφηνώσει στο έδαφος.


Το γεωτρύπανο δύο χειριστών είναι κατάλληλο για ιδιαίτερα βαριά εδάφη. Με τον εξαιρετικά δυνατό κινητήρα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο ακραίες καταστάσεις. Το γεωτρύπανο δύο χειριστών επίσης διαθέτει φρένο αρίδας QuickStop, με πρόσθετο διακόπτη για τον δεύτερο χειριστή. Μπορείτε να παραγγείλετε το γεωτρύπανο της επιλογής σας, αρίδες και παρελκόμενα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.

ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΠΛΑΤΙΑ – ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ


Θέλετε να κάνετε τη χρήση του γεωτρύπανου STIHL ακόμα πιο ευέλικτη, να το βελτιστοποιήσετε για συγκεκριμένες εργασίες ή να προσθέσετε χαρακτηριστικά; Στα παρελκόμενά μας για γεωτρύπανα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα σχέδιά σας και για διάφορες χωματουργικές εργασίες στη γεωργία και στη συντήρηση χώρων πρασίνου.