Αρμοκόφτες

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος Κινητήρα
Ισχύς
Τροχός κοπής
Βάθος κοπής
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
4 από 4 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ STIHL ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΑ ΥΛΙΚΑ


Σκυρόδεμα, πέτρα, άσφαλτος ή δομικός χάλυβας: με τους αρμοκόφτες μας μπορείτε να κόψετε ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά με ακρίβεια και αξιοπιστία σε εργοτάξια, έργα οδοποιίας και επιχειρήσεις διάσωσης.




ΤΟΜΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ ΜΑΣ


Οι αρμοκόφτες της STIHL είναι το κατάλληλο μηχάνημα αν θέλετε να κάνετε τομές υψηλής ακρίβειας σε σκληρά υλικά όπως άσφαλτος, σκυρόδεμα ή χάλυβας σε εργοτάξια, στη γεωργία και στη συντήρηση χώρων πρασίνου – ακόμα και σε επιχειρήσεις διάσωσης. Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει μια πληθώρα από μοντέλα και σίγουρα θα βρείτε ένα μηχάνημα που έχει τις επιδόσεις και την ευκολία χρήσης που εσείς αναζητάτε. Οι αρμοκόφτες μας πιθανά είναι διαθέσιμα επίσης για ενοικίαση από καταστήματα εκμίσθωσης επαγγελματικών μηχανημάτων.


ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ


Οι βενζινοκίνητοι αρμοκόφτες μετάλλων

προσφέρουν γενική βοήθεια, εκτελώντας μια μακρά σειρά από εφαρμογές σε τεχνικά έργα και έργα πολιτικού μηχανικού, στον οδοποιία και στις επιχειρήσεις διάσωσης. Χάρη στους ισχυρούς κινητήρες STIHL 2-MIX, μπορείτε να κόψετε εξαιρετικά σκληρά υλικά με μεγάλη ακρίβεια. Όλοι οι βενζινοκίνητοι αρμοκόφτες STIHL διαθέτουν την ίδια έξυπνη τεχνολογία STIHL:



  • Ακόμα και με το μηχάνημα στο χέρι, ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής και το αντιδονητικό σύστημα STIHL βοηθούν στην επίτευξη της επιθυμητής ακρίβειας.

  • Σε κάποια μοντέλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου νερού για να ρυθμίσετε την παροχή νερού με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Όλοι οι αρμοκόφτες STIHL διαθέτουν σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με πρωτοποριακό κυκλώνα διαχωρισμού.

  • Σε κάποια μοντέλα, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα έγχυσης καυσίμου STIHL Injection (i) εξασφαλίζει βέλτιστα χαρακτηριστικά λειτουργίας και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου κάτω από όλες τις συνθήκες.
  • Χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, όλα τα μοντέλα ξεκινούν με λίγα τραβήγματα της μίζας. Το σύστημα STIHL ElastoStart για εκκίνηση χωρίς τραντάγματα είναι βασικός εξοπλισμός σε ορισμένους αρμοκόφτες, ενώ σε άλλους μπορεί να προστεθεί εκ των υστέρων ως πρόσθετος εξοπλισμός.


  • Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ


    Οι επαναφορτιζόμενοι αρμοκόφτες μας διακρίνονται για τον εντυπωσιακά εύκολο χειρισμό και τις ακριβείς, καθαρές τομές που δημιουργούν. Αν νομίζατε ότι μηχανήματα σαν αυτά προορίζονται αποκλειστικά για χρήση σε τεχνικά έργα και έργα πολιτικού μηχανικού, κάνατε λάθος. Η έκδοσή μας αυτή, με μηδενική εκπομπή ρύπων, είναι εξαιρετικά πολύπλευρή και έχει πολλές εφαρμογές στο εμπόριο δομικών υλικών, στη γεωργία και στη συντήρηση χώρων πρασίνου. Χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου STIHL και στον κινητήρα EC με μηδαμινές ανάγκες σε συντήρηση, μπορείτε να αφιερώσετε όλη την προσοχή σας στη δουλειά. Όπως και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις, έτσι και οι επαναφορτιζόμενοι αρμοκόφτες μας διαθέτουν σύνδεσμο νερού και εργονομική λαβή. Το κλείδωμα του άξονα διευκολύνει την αλλαγή των δίσκων κοπής.

    Ρίξτε μια καλή ματιά στους αρμοκόφτες μας και επιλέξτε το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

    Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να το παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


    ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ


    Διαθέτουμε διάφορα παρελκόμενα για αρμοκόφτες που δίνουν περισσότερες επιλογές χρήσης και εξασφαλίζουν ευκολότερη εργασία: Από ένα φορείο στο οποίο μπορείτε να στερεώσετε τον αρμοκόφτη STIHL σας για καθοδήγηση με ακρίβεια χιλιοστόμετρου, μέχρι τον οδηγό βάθος και τους αδαμαντφόρους δίσκους κοπής και δίσκους συνθετικής ρητίνης.