1.049,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Γεωτρύπανο μονού χειριστή

Το γεωτρύπανο STIHL BT 131 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάνοιξη οπών με διάμετρο έως 300 mm. Το γεωτρύπανο μονού χειριστή BT 131 είναι ιδανικό για κηπουρούς και συντηρητές χώρων πρασίνου αλλά και για εκείνους που εργάζονται σε οπωρώνες και στη βιομηχανία κατασκευών, για την κατασκευή φραχτών, τη διάνοιξη οπών φύτευσης και φρεάτων αποστράγγισης και τη λήψη δειγμάτων. Οι αρίδες του γεωτρύπανου με τις κοφτερές ελικώσεις τους διεισδύουν αποτελεσματικά σε κάθε έδαφος, ακόμα και όταν υπάρχουν πέτρες.

Ο κινητήρας STIHL 4-MIX® προσφέρει την ισχύ που απαιτείται για τη διάνοιξη των οπών. Επιπλέον της μεγάλης ισχύος και της ομαλής λειτουργίας του, έχει ελάχιστες απαιτήσεις σε συντήρηση και δεν χρειάζεται αλλαγή λαδιού. Το σύστημα φίλτρανσης αέρα με μεγάλο χάρτινο φίλτρο φροντίζει για μεγάλα διαστήματα μεταξύ καθαρισμών και προστατεύει τον κινητήρα του γεωτρύπανου STIHL BT 131 με αξιοπιστία.

Το γεωτρύπανο STIHL BT 131 είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από μόνο χειριστή και συνεπώς διαθέτει λαβή πολλαπλών λειτουργιών που ενσωματώνει όλα τα χειριστήρια του κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε το γεωτρύπανο STIHL BT 131 χωρίς να αφήσετε τα χέρια σας από τις λαβές. Το αντιδονητικό πλαίσιο της λαβής υποστηρίζει ξεκούραστη εργασία. Κατά την εργασία, μπορείτε να καθοδηγήσετε το γεωτρύπανο ομαλά και με ακρίβεια, καθώς το μεγάλο μαξιλάρι στήριξης ακουμπά πάνω στο σώμα σας κατά τη διάνοιξη οπών. Στην περίπτωση που θα συναντήσετε σκληρό στρώμα εδάφους, το φρένο αρίδας QuickStop φροντίζει για μεγαλύτερη ασφάλεια: εάν το γεωτρύπανο STIHL BT 131 σφηνώσει στο έδαφος, το φρένο θα ενεργοποιηθεί μόλις ο μοχλός του φρένου ακουμπήσει στον μηρό του χειριστή. Η αρίδα ακινητοποιείται αμέσως και μπορεί να ξεβιδωθεί εύκολα από το έδαφος.

BT 131

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός36,3 cm³
Κυβισμός2,22 cu-in
Ισχύς1,4/1,9 kW/bhp
Ισχύς1,9 bhp
Βάρος10 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές