119,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Για προστασία σπό τις καιρικές συνθήκες

Το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC με regular εφαρμογή σάς κρατά στεγνό στη βροχή και στο χιόνι, χάρη στην πολύ υψηλή αντίστασή του στο νερό (κατηγορία αντίστασης σε μετάδοση νερού 3). Χάρη στις καλυμμένες ραφές και την αδιάβροχη μεμβράνη, η υγρασία δεν μπορεί να διεισδύσει μέσα. Το παντελόνι χρησιμοποιείται από απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες, κυρίως για εφαρμογές στη δασοκομία υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επίσης είναι κατάλληλο για εργασία με πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL και αρμοκόφτες STIHL. Το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC έχει πολύ καλές ιδιότητες διαπνοής (κατηγορία 3) που το κάνουν ιδανικό για σωματικά απαιτητικές εργασίες. Το παντελόνι έχει επίσης μεγάλα φερμουάρ αερισμού στους μηρούς για πρόσθετη ρύθμιση του εσωτερικού κλίματος. Το ύφασμα αερισμού κάτω από τη μέση επίσης εξασφαλίζει καλή διαπνοή.

Το παντελόνι προστασίας από καιρικές συνθήκες STIHL RAINTEC είναι εφοδιασμένο με υλικό προστασίας από αγκάθια ACTION ARCTIC στα πιο επικίνδυνα σημεία. Αυτό αποτρέπει το σχίσιμο του υφάσματος. Χάρη στο πρακτικό φερμουάρ στο πλάι μπορείτε να φορέστε το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC γρήγορα και απλά, χωρίς να βγάλετε τα παπούτσια εργασίας σας. Τα ανοίγματα αερισμού στο ύψος των γοφών παρέχουν πρόσβαση στο παντελόνι εργασίας σας. Μπορείτε να φυλάξετε το κινητό σας τηλέφωνο και εργαλεία με ασφάλεια στην πρακτική τσέπη στον μηρό. Για βέλτιστη προστασία από το νερό όταν εργάζεστε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, μπορείτε να συνδυάσετε το αδιάβροχο παντελόνι με το αντίστοιχο αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC ή με το αδιάβροχο σακάκι DuroFlex.

Το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC Universal πλένεται στο πλυντήριο στους 60 °C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 70 % πολυεστέρας, 30 % πολυαμίδιο
  • Σύνθεση υλικού μεμβράνης: 100% πολυουρεθάνη
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XXL
  • Κατηγορία αντίσταση στη μετάδοση νερού 3
  • Αντίσταση στη μετάδοση υδρατμών: κατηγορία 3 (EN 343:2010)
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
Προστατευτικό παντελόνι RAINTEC

Εξοπλισμός και λειτουργία

Atmungsaktiver Nässeschutz
ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Dornenschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙΑ
Regulierbare Belüftungsöffnungen
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XXL
Ελαστική μέση παντελονιούJa
Φερμουάρ αερισμούJa
Slim FitNein
Regular FitJa

Σέρβις και συμβουλές