459,00 €
413,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 90 με ευθύ άξονα

Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 90 κρύβει εντυπωσιακή ισχύ και υψηλή απόδοση. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου. Χάρη στη λειτουργία μερικού φορτίου STIHL ECOSPEED, μπορείτε να μειώσετε τις στροφές του κινητήρα απευθείας μέσω της λαβής χειρισμού. Όταν δεν χρειάζεστε όλη την ισχύ του κινητήρα, μπορείτε να τη χαμηλώσετε, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές θορύβου, την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και τον αριθμό των πετρών και άλλων σκληρών αντικειμένων που εκσφενδονίζονται. Χάρη στον αθόρυβο κινητήρα EC μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα με μέγιστη ισχύ χωρίς να χρειάζεστε ωτασπίδες. Αυτό επιτρέπει αποδοτικό κούρεμα σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, όπως κοντά σε σχολεία ή νοσοκομεία και σε πάρκα.

Το χορτοκοπτικό παραδίδεται εφοδιασμένο με τον χλοοκόπτη 260-2. Σε συνδυασμό με την εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος), είστε άριστα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσετε μεγάλούς πράσινους χώρους. Ο αποστατήρας βοηθά στην προστασία δέντρων και άλλων φυτών από ανεπιθύμητη ζημιές κατά την εργασία. Ο διπλός αορτήρας ώμου που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό αυξάνει την εργονομία, ακόμα και σε πολύωρες εργασίες. Ο πρακτικός κρίκος ανάρτησης αυξάνει τις επιλογές φύλαξης.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 90 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

FSA 90

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL ECOSPEED
STIHL ECOSPEED
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ EC

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,2 kg
Βάρος7,1 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης83 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος92 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές