29,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut 36-2: Γρήγορη και αποτελεσματική κοπή χόρτου

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 36-2 αποσπά την εκτίμηση των χρηστών για τον ιδιαίτερα εύκολο χειρισμό και την έξυπνη τεχνολογία της, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Η κεφαλή δύο νημάτων είναι συμβατή με πολλά από τα χορτοκοπτικά της STIHL. Τα νήματα τροφοδοτούνται με ένα απαλό χτύπημα, επιτρέποντας γρήγορη και αποτελεσματική εργασία. Επίσης, ανεφοδιάζεται εύκολα χωρίς άνοιγμα.

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 36–2 είναι κατάλληλη ειδικά για εργασία κοντά σε άκρα γκαζόν, δέντρα, σκαλοπάτια και τοίχους. Επιτρέπει ακριβή και καθαρή εργασία κοπής. Με ευρεία επιλογή σε ανθεκτικές μεσινέζες με διάμετρο από 2,7 mm έως 3,3 mm, είστε πάντα κατάλληλα εφοδιασμένος για κάθε χρήση και όλες τις τοπικές συνθήκες εργασίας.

Η κεφαλή STIHL AutoCut 36-2 συνδυάζεται άριστα με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή STIHL AutoCut 36-2 επίσης με το χορτοκοπτικό STIHL FR 480 (εκτός παραγωγής).

Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε το εργαλείο STIHL Kombi FS-KM με την κεφαλή AutoCut 36-2.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut 46-2

Σέρβις και συμβουλές