959,10 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 650 T είναι ιδανικό για αποδοτικό κούρεμα γκαζόν μεγάλου μεγέθους σε ιδιωτικούς κήπους. Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό είναι κατάλληλο για μεγάλους κήπους έως 2.000 m2. Το μονοτάχυτο σύστημα κίνησης τροχών επιτρέπει γρήγορη πρόοδο της εργασίας.

Το STIHL RM 650 T εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα της κατασκευής του και τον εξοπλισμό που διαθέτει: ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο και αξιόπιστος κινητήρας με σύστημα easy-start, στεγανά ρουλεμάν και ενσωματωμένοι προφυλακτήρες, σύστημα πολλαπλών μαχαιριών. Με πλάτος κοπής 48 cm και κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής, η εργασία σας θα είναι σύντομης διάρκειας και θα έχει τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Με το προαιρετικό σετ χορτοσυλλογής μπορείτε να βελτιώσετε τη συλλογή των αποκομμάτων σε δύσκολες συνθήκες. Το χλοοκοπτικό δίνει ως επιλογή επίσης το άλεσμα, χάρη στο αλεστικό σύστημα που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Το εργονομικό τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή αυξάνει την άνεση εργασίας. Ο αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 70 λίτρων επιτρέπει μεγάλους χρόνους αδιάκοπης λειτουργίας. Ο ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας σάς δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα του χορτοσυλλέκτη.

RM 650 T

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 2000 m²
Πλάτος κοπής48 cm
Ύψος κοπής25 - 85 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη70 l

Σέρβις και συμβουλές