429,00 €
389,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αποδοτικό ηλεκτρικό χλοοκοπτικό για μεσαίες εκτάσεις

Το ισχυρό ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 443 είναι κατάλληλο για γκαζόν μεσαίων διαστάσεων έως 600 m2. Μπορείτε να ρυθμίσετε το προτιμώμενο ύψος του γκαζόν με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής που προσφέρει έξι διαφορετικές σκάλες από 25 mm έως 75 mm. Η ασφάλεια καλωδίου φροντίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα, αν τραβήξετε το καλώδιο τροφοδοσίας καθώς κουρεύετε το γκαζόν. Το μικρό ηλεκτρικό χλοοκοπτικό κινείται με μεγάλη άνεση και ευκολία χάρη στους τροχούς χαμηλής τριβής, ενώ οι πλευρικές περσίδες στο καλάθι κατευθύνουν τον αέρα προς το έδαφος κατά τη διάρκεια του κουρέματος, προστατεύοντας τον χρήστη από την ανακινούμενη σκόνη. Ο δείκτης πληρότητας στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού RME 443 δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα. Οι λαβές του χλοοκοπτικού διευκολύνουν τη μεταφορά. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία άλεσης στο γκαζόν σας, μπορείτε να μετατρέψετε το RME 443 σε ένα multi-mower εγκαθιστώντας το αντίστοιχο αλεστικό σύστημα.

Ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 443 C με πρακτικό τιμόνι υψηλής άνεσης

Το  τιμόνι υψηλής άνεσης του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού STIHL RME 443 C εξασφαλίζει ιδιαίτερη άνεση στη διάρκεια της εργασίας. Μπορεί να ρυθμιστεί στο δικό σας ύψος, επιτρέποντας εξαιρετικά εργονομικό κούρεμα του γκαζόν και διευκολύνοντας την αφαίρεση του χορτοσυλλέκτη. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτετε τον ιδανικό εξοπλισμό για κούρεμα του γκαζόν σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο, όπως ανάμεσα σε κατοικίες. Το τιμόνι αναδιπλώνεται με απλό τρόπο και επιτρέπει εύκολη μεταφορά και φύλαξη του χλοοκοπτικού σε μικρούς χώρους.

RME 443 C

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ρύθμιση ύψους κοπής6 settings (central)
Επιφάνεια γκαζόν0-600 m²
Πλάτος κοπής41 cm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές