229,00 €
209,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Συμπαγής ηλεκτρική χλοοκοπτική μηχανή για μικρές εκτάσεις γκαζόν

Το συμπαγές και ελαφρύ ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RMΕ 339 είναι ιδανικό για το κούρεμα γκαζόν σε χώρους με υψηλή ευαισθησία στον θόρυβο, όπως κατοικημένες περιοχές. Με πλάτος κοπής 37 cm μπορείτε να συντηρήσετε μικρά γκαζόν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το ανθεκτικό περίβλημα του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού STIHL RME 339, με τον απλό και στιβαρό σχεδιασμό του, είναι κατασκευασμένο από πολυμερή, μειώνοντας το συνολικό βάρος του μηχανήματος και εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο κούρεμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το προτιμώμενο ύψος του γκαζόν με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής που προσφέρει 5 διαφορετικές σκάλες από 30 mm έως 70 mm. Ο δείκτης πληρότητας του χορτοσυλλέκτη 40 λίτρων σας ενημερώνει άμεσα όταν χρειάζεται άδειασμα. Το μηχάνημα έχει πρακτικές λαβές μεταφοράς για εύκολη μεταφορά. Καθώς τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω σας, η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα. Το τιμόνι ρυθμίζεται σε ύψος, έτσι ώστε κάθε χειριστής να μπορεί να δουλεύει με άνεση, και αναδιπλώνεται για πιο εύκολη φύλαξη.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία άλεσης στο γκαζόν σας, μπορείτε να μετατρέψετε το ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 339 σε ένα multi-mower™ εγκαθιστώντας το αντίστοιχο αλεστικό σύστημα.

RME 339

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ρύθμιση ύψους κοπής5 settings (central)
Επιφάνεια γκαζόν0-500 m²
Πλάτος κοπής37 cm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη40 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές