79,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τσεκούρι δασοκόμου AX 6 P: Στιβαρό και εύχρηστο εργαλείο για εργασίες σχισίματος

Το τσεκούρι δασοκόμου STIHL AX 6 P είναι ένα από τα πιο εύχρηστα τσεκούρια στην γκάμα δασικών εργαλείων της STIHL και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλάδεμα και ελαφριές εργασίες σχισίματος. Με μήκος 37 cm και βάρος 640 g, έχει ιδανική κατανομή του βάρους. Το στειλιάρι από πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες υάλου όχι μόνο κάθεται ευχάριστα στο χέρι αλλά είναι επίσης στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Το ίδιο ισχύει για την επιστρωμένη κεφαλή από χάλυβα C60 που είναι σταθερά συνδεμένη στη λαβή. Η επιφάνεια στο κάτω μέρος του στειλιαριού είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό και φροντίζει ώστε το τσεκούρι STIHL AX 6 P κάθεται ευχάριστα στο χέρι. Μπορείτε να απομακρύνετε ανεπιθύμητα υλικά από το ξύλο, όπως π.χ. καρφιά, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο προκοβγάλτη.

Αυτό το τσεκούρι δασοκόμου έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Σημείωση: Για τη δική σας ασφάλεια, μη χρησιμοποιήσετε αυτό το τσεκούρι δασοκόμου για την εισαγωγή μεταλλικών σφηνών. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ χαλύβδινα εργαλεία για να χτυπάτε χαλύβδινα αντικείμενα.

Cleaving axe

Σέρβις και συμβουλές