229,00 €
194,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Kοπτικό μπορντούρας Kombi με κυρτό σωλήνα

Το χορτοκοπτικό μπορντούρας STIHL FCB-KM είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν. Με το STIHL FCB-KM, τα άκρα του γκαζόν δίπλα σε μονοπάτια, πλακόστρωτα και παρτέρια καθαρίζονται εύκολα και με ακρίβεια. Μπορείτε να προσαρμόσετε το βάθος εργασίας του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες. Οι επαγγελματίες αλλά και οι ιδιώτες χρήστες θα εκτιμούν τον καμπύλο σωλήνα του χορτοκοπτικού άκρων που διευκολύνει την πρόσβαση σε δύσκολα σημεία. Ένα ροδάκι ρύθμισης βάθους εξασφαλίζει σταθερή καθοδήγηση του μηχανήματος, επιτρέποντας στο χρήσιμο εργαλείο Kombi να δημιουργήσει καθαρά άκρα στο γκαζόν.

Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, το χορτοκοπτικό άκρων FCB-KM είναι εύκολο στον χειρισμό. Το συνολικό μήκος 92 cm προστατεύει τη μέση σας κατά την εργασία.

Το εργαλείο Kombi είναι μέρος του συστήματος STIHL Kombi. Μπορείτε να συνδέσετε το χορτοκοπτικό μπορντούρας εύκολα και χωρίς εργαλεία σε οποιονδήποτε κινητήρα Kombi με κυκλική λαβή, όπως π.χ. το STIHL KM 56 RC-E. Το χορτοκοπτικό μπορντούρας STIHL FCB-KM επίσης έχει εγκριθεί για χρήση με το χορτοκοπτικό STIHL FR 130 T (εκτός παραγωγής).
FCB-KM edge trimmer

Σέρβις και συμβουλές