129,00 €
116,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ένας Compact φυσητήρας της σειράς AK

Ο συμπαγής επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 57 βοηθά στις απαιτητικές εργασίες κοντά στο σπίτι, όπως αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων, κομμένου γρασιδιού και ακαθαρσιών από μικρούς χώρους έξω από το σπίτι. Ο STIHL BGA 57 είναι ένας εύχρηστος και πολύ ελαφρύς φυσητήρας που ζυγίζει μόλις 2,3 kg (χωρίς τη μπαταρία). Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Για τη λειτουργία του συμπαγούς επαναφορτιζόμενου φυσητήρα BGA 57 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μπαταρία από το σύστημα STIHL AK.

Η μαλακή επένδυση της λαβής εξασφαλίζει άνετο και αξιόπιστο κράτημα του STIHL BGA 57. Το μήκος του ρυθμιζόμενου σε 3 θέσεις σωλήνα αέρα με στρογγυλό μπεκ μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημά σας για εργασία που σέβεται τη μέση σας. Άνετη και ξεκούραστη εργασία υποστηρίζει και ο λεπτός σχεδιασμός του επαναφορτιζόμενου φυσητήρα STIHL BGA 57 . Για φύλαξη μπορείτε να κρεμάσετε τον φυσητήρα STIHL BGA 57 στον τοίχο, χρησιμοποιώντας τον κρίκο στο κάτω μέρος του εργαλείου. Αν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ, παραδείγματος χάριν για να απομακρύνετε βαριά ή βρεγμένα φύλλα, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα του αέρα χρησιμοποιώντας το προαιρετικό επίπεδο μπεκ STIHL. Παρακολουθήστε το βίντεο που δημιουργήσαμε για να δείτε τα πλεονεκτήματα του STIHL BGA 57.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 57 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας AK 20.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Ισχυρός και εργονομικός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας για οικιακούς χρήστες
  • Για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό μικρών περιοχών φύλλων και υπολειμμάτων
  • Ρυθμιζόμενο μήκος σωλήνα στο μέγεθος του χρήστη
  • Συμβατό με οποιαδήποτε μπαταρία και φορτιστή του συστήματος AK
  • Για χρήση σε περιοχές ευαίσθητες στο θόρυβο
  • BGA 57

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    BGA 57
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος2,3 kg
    Βάρος5,1 lbs
    Ισχύς δέσμης αέρα9 N 1)
    Μέγ. ταχύτητα αέρα55 m/s

    Σέρβις και συμβουλές