159,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εύκολος, αθόρυβος ηλεκτρικός κοπτικός αναρροφητήρας

Ο ελαφρύς και αθόρυβος ηλεκτρικός κοπτικός αναρροφητήρας SHE 71 της STIHL είναι ιδανικός για ιδιώτες που μένουν σε περιοχές κατοικίας. Χάρη στον δυνατό αλλά αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα μπορείτε να απομακρύνετε φύλλα και κομμένο γρασίδι από την είσοδο του γκαράζ ή τον κήπο, χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονες. Το αναρροφούμενο υλικό μεταφέρεται στον σάκο συλλογής 45 λίτρων με φερμουάρ στο κάτω μέρος. Όταν γεμίζει ο σάκος, μπορείτε να τον αδειάσετε πολύ εύκολα στο επιθυμητό σημείο. Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, ο ηλεκτρικός αναρροφητήρας φύλλων STIHL SHE 71 μεταφέρεται με ευκολία. Η ασφάλεια καλωδίου φροντίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα, αν τραβήξετε το καλώδιο του αναρροφητήρα.

Με μια εύκολη μετατροπή, ο ηλεκτρικός κοπτικός αναρροφητήρας SHE 71 μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σαν φυσητήρας για τη γρήγορη απομάκρυνση φύλλων και χαλαρών ακαθαρσιών. Η μετατροπή από αναρροφητήρα σε φυσητήρα και αντίστροφα γίνεται χωρίς εργαλεία. Ο φυσητήρας παραδίδεται με επίπεδο μπεκ, αλλά μπορεί να εφοδιαστεί με καμπύλο επίπεδο μπεκ για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση σε εργασίες κοντά στο έδαφος. Ως πρόσθετος εξοπλισμός διατίθεται επίσης το σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL για την απομάκρυνση ακαθαρσιών και φύλλων από υδρορροές.
SHE 71

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230-240 V
Κατανάλωση ενέργειας1,1 kW
Βάρος4,1 kg
Βάρος9,04 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης85 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές