26,00 €
21,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ραντιστήρας SG 11 PLUS: Η ειδική στεγανοποίηση επιτρέπει χρήση με καθαριστικά προϊόντα και διαλύτες

Εκτός από αποτελεσματική φυτοπροστασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χειροκίνητο ραντιστήρα χειρός STIHL SG 11 PLUS με ειδικό στεγανοποιητικό από EPDM για διάφορες οικιακές εργασίες όπως εφαρμογή καθαριστικών προϊόντων και διαλυτών στην περιοχή pH από 7-14 στο σπίτι και στον κήπο σας.

Το ελαφρύ και εργονομικό STIHL SG 11 PLUS έχει αντλία ομαλής λειτουργίας, ο χειρισμός της οποίας μπορεί να γίνει με το ένα χέρι. Το δοχείο διαλύματος με χωρητικότητα 1,5 λίτρων είναι διάφανο και έχει ευανάγνωστη κλίμακα υγρού. Το μπεκ κοίλου κώνου που παραδίδεται μαζί με το STIHL SG 11 PLUS επιτρέπει ακριβή εφαρμογή της σωστής ποσότητας διαλύματος για την κάθε περίπτωση. Αυτό έχει κρίσιμη σημασία στην καταπολέμηση παρασίτων για να αποφύγετε ζημιές σε άλλα φυτά.

Αυτός ο ραντιστήρας χειρός έχει ρυθμιζόμενο μπεκ που υποστηρίζει χρήση με καθαριστικά προϊόντα και διαλύτες όπως το δικό μας ειδικό καθαριστικό STIHL Varioclean. Η αντλία επίσης διαθέτει ένα ειδικό προστατευτικό στοιχείο που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι σάς προστατεύει σε περίπτωση που σχηματιστεί υπερπίεση μέσα στον ραντιστήρα, εκτονώνοντας την πίεση πριν το άνοιγμα.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τον ραντιστήρα πίεσης STIHL SG 11 PLUS με προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ μπεκ STIHL ή η επέκταση σωλήνα STIHL για ειδικές εφαρμογές.

STIHL SG 11 PLUS

Σέρβις και συμβουλές