36,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ραντιστήρας χειρός SG 21

Ο χειροκίνητος ραντιστήρας STIHL SG 21 είναι κατάλληλος για ιδιώτες χρήστες που επιθυμούν να εφαρμόσουν παρασιτοκτόνα ή λιπάσματα σε φυτά στο μπαλκόνι ή στον κήπο τους. Το μπεκ κοίλου κώνου από ορείχαλκο που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό φροντίζει για ακριβή εφαρμογή του χρησιμοποιούμενου υγρού, στοχεύοντας ακόμα και μεμονωμένα μέρη φυτών με μέσα φυτοπροστασίας. Το φίλτρο στο γωνιακό τμήμα του ραντιστηριού STIHL SG 21 καθαρίζεται εύκολα κατά την αλλαγή του μπεκ. Για διακοπή της λειτουργίας, απλά κλείνετε την εργονομική βαλβίδα διακοπής στον σωλήνα 1,3 m με τη βοήθεια του μεγάλου μοχλού. Μαζί με τον ραντιστήρς παραδίδεται μια θήκη γοφού για το κοντάρι.

Για άνετη μεταφορά του ραντιστήρα πίεσης STIHL SG 21 με δοχείο χωρητικότητας 3 λίτρων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αορτήρα. Μπορείτε να συνδυάσετε τον ραντιστήρα φυτών SG 21 με τον προαιρετικό προφυλακτήρα STIHL που αποτρέπει τη διασπορά του υγρού με τον αέρα καθώς εργάζεστε. Προσφέρουμε μια σειρά από πρόσθετα παρελκόμενα όπως το προαιρετικό διπλό μπεκ STIHL, για ακόμα πιο πολύπλευρη φροντίδα φυτών.

SG 21

Σέρβις και συμβουλές