3.065,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® για μεγάλες εκτάσεις

Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® RMI 632 P της STIHL είναι η σωστή επιλογή για το αυτόματο κούρεμα γκαζόν με έκταση έως 4.000 m2. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του έχει επαρκή χωρητικότητα για έκταση αυτών των διαστάσεων, και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κλίσεις έως 45%. Με τη μπαταρία μεγάλης αυτονομίας του, το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL RMI 632 P είναι ιδανικό για πλήρως αυτοματοποιημένη συντήρηση μεγάλων εκτάσεων. Το αλεστικό χλοοκοπτικό ψιλοτεμαχίζει το γρασίδι που κουρεύει και κατανέμει τα αποκόμματα στο έδαφος, αποθέτοντάς τα απευθείας στο έδαφος όπου χρησιμεύει ως λίπασμα.

Το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί σε 15 σκάλες, ώστε το γκαζόν να κόβεται στο ύψος που εσείς θέλετε. Η λειτουργία Adaptive Slope Speed ρυθμίζει την ταχύτητα του χλοοκοπτικού σε ανώμαλο έδαφος, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται ομοιόμορφα αποτελέσματα κοπής. Στο δυναμικό πρόγραμμα κοπής, μπορείτε να ορίσετε το ωράριο μέσα στο οποίο το χλοοκοπτικό ρομπότ μπορεί να λειτουργεί κάθε ημέρα. Μέσα σε αυτό το ωράριο λειτουργίας, το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL RMI 632 P υπολογίζει αυτόματα πότε και πως μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν το αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό συγκρουστεί με εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο του, οι αισθητήρες αφής στέλνουν σήμα ότι πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση. Ο αποσπώμενος πίνακας ελέγχου διευκολύνει τη ρύθμιση και διαχείριση του χλοοκοπτικού ρομπότ RMI 632 P.

Για την εγκατάσταση θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ για τις διαστάσεις του κήπου σας. Τα χλοοκοπτικά ρομπότ STIHL iMOW® πληρούν όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας. Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® όμως δεν είναι παιχνίδι – επομένως, τα παιδιά, οι περαστικοί και τα ζώα πρέπει να μείνουν μακριά από την περιοχή εργασίας κατά τις ώρες λειτουργίας του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW®. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κάλυμμα με αισθητήρες
Κάλυμμα με αισθητήρες
Αλεστικό μαχαίρι
Αλεστικό μαχαίρι
Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης
Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής4000 m²
Μέγ. κλίση45 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

Σέρβις και συμβουλές