3.751,80 €
2.989,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ευέλικτο χλοοκοπτικό τρακτέρ

Το μικρό και ευέλικτο χλοοκοπτικό τρακτέρ STIHL RT 4082 είναι ιδανικό για κούρεμα του γκαζόν με μεγάλη ακρίβεια. Χάρη στη μικρή ακτίνα στροφής και το ελεύθερο οπτικό πεδίο προς τα εμπρός, μπορείτε να εργαστείτε πολύ αποτελεσματικά, ειδικά σε κήπους όπου υπάρχουν δέντρα, θάμνοι και παρτέρια. Το κάθισμα του οδηγού μπορεί να μετακινηθεί και να ρυθμιστεί σε άνετο ύψος χωρίς τη χρήση εργαλείων. Το βαθύ σασί του χλοοκοπτικού τρακτέρ εξασφαλίζει άνοδο και κάθοδο χωρίς δυσκολία. Με το σύστημα αυτοκίνησης με ένα μόνο πεντάλ, μπορείτε να αναστρέψετε την κατεύθυνση πορείας με έναν χειρομοχλό, διευκολύνοντας τη γρήγορη εκτέλεση ελιγμών. Το σύστημα κοπής ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πολύ εύκολα μέσω του πίνακα ελέγχου. Ο χορτοσυλλέκτης χωρητικότητας 250 λίτρων ανοίγει από το κάθισμα του οδηγού με ένα τράβηγμα της τοξωτής λαβής, αδειάζοντας όλα τα αποκόμματα κατά την ανατροπή του. Το σύστημα οδήγησης συλλογής φροντίζει για το καλύτερο δυνατό μάζεμα του χόρτου σε ολόκληρο το μήκος κοπής. Προαιρετικά, μπορείτε να εφοδιάσετε αυτό το χλοοκοπτικό τρακτέρ με αλεστικό σύστημα. Στην περίπτωση αυτή, τα αποκόμματα από το γρασίδι δεν συλλέγονται αλλά επιστρέφουν αμέσως στο γκαζόν όπου χρησιμεύουν ως φυσικό λίπασμα, προωθώντας την ανάπτυξη του γκαζόν.
  • Για ιδιοκτήτες ιδιωτικών κήπων και κηπουρούς τοπίων
  • Κίνηση με 1 πεντάλ για γρήγορους ελιγμούς
  • Συμπαγές και ευέλικτο χλοοκοπτικό για ακριβή εργασία
  • Πλαστικός χόρτοσυλλέκτης 250 λίτρων με εργονομική λαβή
  • Εύκολο στη χρήση ρύθμιση ύψους κοπής και συμπλέκτη μαχαιριού
  • Άνετο χάρη στο ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού
  • RT 4082

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Ελαστικά τύρφης
    Ελαστικά τύρφης
    Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
    Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
    Στιβαρό πλαίσιο
    Στιβαρό πλαίσιο

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 4000 m²
    Πλάτος κοπής80 cm
    Ύψος κοπής35 - 90 mm
    Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη250 l
    Περιεχόμενο ρεζερβουάρ6 l

    Σέρβις και συμβουλές