109,00 €
99,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ, αβόρυβο και ισχυρό

Το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 52 δείχνει την αξία του στο κούρεμα και στην κοπή μικρών εκτάσεων γύρω από το σπίτι. Ζυγίζοντας μόλις 2,2 kg, αυτό το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό συνδυάζει μικρό βάρος και χαμηλή εκπομπή θορύβου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χορτοκοπτικό σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, και επίσης ότι δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες κατά την εργασία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ρυθμιζόμενο σωλήνα για να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 52 στο ανάστημά σας, για καλύτερη εργονομία και άνεση στην εργασία. Η κυκλική λαβή που ρυθμίζεται χωρίς εργαλεία είναι ιδανική για εργασίες κουρέματος και κοπής που απαιτούν μεγάλη ακρίβεια. Χάρη στη στρεφόμενη κεφαλή κοπής μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά, ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία, π.χ. σε σκαλοπάτια, μονοπάτια και γύρω από θάμνους. Το STIHL FSE 52 έρχεται εφοδιασμένο με κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 2-2 και πρακτικό αποστατήρα για την προστασία δέντρων και φυτών στον χώρο εργασίας σας. Η μεσινέζα δεν φτάνει πέρα από τον αποστατήρα. Χάρη στην ασφάλεια καλωδίου, το μηχάνημα δεν αποσυνδέεται από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο.

FSE 52

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση220-240 V
Κατανάλωση ενέργειας0,5 W
Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut Line spool with 1,6 mm
Βάρος2,2 kg 1)
Βάρος4,9 lbs 2)

Σέρβις και συμβουλές