819,00 €
695,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χορτοκοπτικό βενζίνης FS 261: Ισχυρό και βολικό για κούρεμα μεγάλων επιφανειών

Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 261 C-E υποστηρίζει επαγγελματίες στη συντήρηση τοπίων, στην κηπευτική και στη γεωργία σε διάφορα είδη εργασιών, με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Ο μεγάλος κύκλος κοπής, με διάμετρο 520 mm είναι ιδανικός για σύνθετες, μεγάλης κλίμακας εργασίες κοπής και για τη συντήρηση νεαρών δέντρων.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX υψηλής ροπής συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με οικονομική κατανάλωση, ενώ το σύστημα STIHL ErgoStart κάνει την εκκίνηση του STIHL FS 261 C-E πολύ εύκολη. Ένα ομαλό τράβηγμα αρκεί για την εκκίνηση του κινητήρα. Το χορτοκοπτικό STIHL παραδίδεται με μαχαίρι δενδρυλλίων STIHL 300-3, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή απομάκρυνση θάμνων, αγκαθωτών φραχτών και σκληρού χόρτου.

Η εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος) υποστηρίζει φυσικές κινήσεις όπως στη χρήση κλασικού δρεπανιού. Έτσι μπορείτε να κουρέψετε ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις με μεγάλη απόδοση και ελάχιστο κόπο. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό του χορτοκοπτικού μόνο με το ένα χέρι. Ο διακόπτης λειτουργίας επιτρέπει γρήγορη επανάληψη της εργασίας μετά από διαλείμματα, χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις. Μέσω της υποδοχής διάγνωσης, ο αντιπρόσωπος της STIHL μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οδηγίες για την επισκευή και συντήρηση του STIHL FS 261 C-E. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εφοδιάσετε το STIHL FS 261 C-E με άλλα εργαλεία, όπως με χλοοκόπτη, μαχαίρι χόρτου, πριονόδισκο ή διάφορες κεφαλές κοπής. Ο μεγάλος προφυλακτήρας προσφέρει αυξημένη προστασία από κομμένα υλικά και μικρές πέτρες που εκσφενδονίζονται.

Ο διπλός αορτήρας ώμου που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό προσφέρει πρόσθετη υποστήριξη, ειδικά στην περίπτωση πολύωρης εργασίας, φροντίζοντας για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους του χορτοκοπτικού STIHL FS 261 C-E στο σώμα σας.

Ο χορτοκοπτικό STIHL FS 261 C-E έχει λάβει το σήμα ποιότητας «KWF-Profi» από το Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Συμβούλιο Δασικών Εργασιών και Δασοπονικής Τεχνολογίας).

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Φίλτρο αέρα με υψηλή διάρκεια ζωής
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
Μεγάλο ρεζερβουάρ
Μεγάλη δεξαμενή καυσίμου
Winter setting slide control
Θερινή-χειμερινή λειτουργία

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut 46-2 mowing head/Brush knife 300-3
Κυβισμός41,6 cm³
Κυβισμός2,5 cu-in
Ισχύς2/2,7 kW/Hp
Ισχύς2,7 bhp

Σέρβις και συμβουλές