629,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό χορτοκοπτικό

Το ιδιαίτερα δυνατό χορτοκοπτικό STIHL FS 131 είναι η νικητήρια επιλογή για επαγγελματίες στη συντήρηση χώρων πρασίνου. Ο δυνατός κινητήρας STIHL 4-MIX® παράγει αρκετή ισχύ για την κοπή εκτάσεων με σκληρό χόρτο. Η μονάδα χαμηλών εκπομπών παράγει εντυπωσιακή ισχύ και μεταδίδει την υψηλή ροπή του στο κοπτικό εξάρτημα μέσω ενός άκαμπτου άξονα κίνησης. Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 131 είναι εφοδιασμένο με μια εργονομική λαβή ποδηλάτου που σας επιτρέπει να εργαστείτε σε μεγάλες εκτάσεις με την υψηλότερη δυνατή αποτελεσματικότητα, και υποστηρίζει φυσικές κινήσεις δρεπανιού.

Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών συγκεντρώνει όλες τις βασικές λειτουργίες σε μια ενιαία θέση όπου είναι γρήγορα και εύκολα προσιτές. Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να συνεχίσετε την εργασία σας αργότερα, ο ενσωματωμένος διακόπτης λειτουργίας σάς επιτρέπει να επανεκκινήσετε το χορτοκοπτικό και να συνεχίσετε αμέσως την εργασία σας, χωρίς τη χρήση άλλων χειριστηρίων. Το χορτοκοπτικό είναι εφοδιασμένο με το αντιδονητικό σύστημα STIHL που προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας, ειδικά σε πολύωρη εργασία. O διπλός αορτήρας ώμου που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα, σάς βοηθά να κατανείμετε το βάρος της συσκευής ομοιόμορφα στο σώμα σας.

Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 131 είναι εφοδιασμένο με

 

φίλτρο αέρα με μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος που καταναλώνετε στη συντήρηση. Με τη χρήση αυτού του φίλτρου, τα διαστήματα ανάμεσα στα καθαρίσματα αυξάνονται αισθητά, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το μηχάνημά σας για πολλή ώρα χωρίς διακοπές, κουρεύοντας ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις ξεκούραστα και με μεγάλη απόδοση.
FS 131

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κινητήρας STIHL 4-MIX
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 4-MIX®
Φίλτρο αέρα με υψηλή διάρκεια ζωής
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός36,3 cm³
Κυβισμός2,22 cu-in
Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
Ισχύς1,9 bhp
Βάρος5,8 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές