βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 55 μέχρι το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561. Παραδίδεται μαζί με τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL:

Ο διπλός αορτήρας ώμου περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό του επαναφορτιζόμενου κυκλικού ψαλιδιού STIHL RGA 140.

"/>
60,50 €
48,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Διπλός αορτήρας ώμου: Ελάφρυνση και άνεση στην εργασία με το θαμνοκοπτικό

Ο αορτήρας STIHL δύο ώμων με μαλακά μαξιλαράκια έχει σχεδιαστεί για να σας ανακουφίζει όσο το δυνατόν περισσότερο και να αυξάνει την άνεσή σας κατά το κούρεμα, είτε είστε απαιτητικός ιδιώτης χρήστης ή συντηρητής χώρων πρασίνου. Ο διπλός αορτήρας εξασφαλίζει άριστη κατανομή του βάρους, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το χορτοκοπτικό STIHL σας για πολύωρη εργασία. Το χορτοκοπτικό γαντζώνεται απευθείας στο λουρί του ώμου, το οποίο κατανέμει το φορτίο σε ολόκληρη την πλάτη σας, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Ο αορτήρας είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ για χορτοκοπτικά που καθιστά το κούρεμα πολύ πιο εύκολο.

Ο διπλός αορτήρας ώμου είναι συμβατός με μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, από το ελαφρύ βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 55 μέχρι το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561. Παραδίδεται μαζί με τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL:

Ο διπλός αορτήρας ώμου περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό του επαναφορτιζόμενου κυκλικού ψαλιδιού STIHL RGA 140.

Doppelschultergurt

Σέρβις και συμβουλές