169,00 €
152,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 50: Για ακριβές και αθόρυβο κούρεμα φράχτες και θάμνους κήπου μεσαίου μεγέθους

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 50 είναι ένα πραγματικά πολύπλευρο μηχάνημα για τη συντήρηση του κήπου ή του κτήματός σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο και για το κούρεμα του φράχτη σας. Το STIHL HSA 50 είναι επίσης ιδανικό για το κούρεμα θάμνων ή την συντήρηση πυξαριών. Το ελαφρύ επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας λειτουργεί με μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AK και εντυπωσιάζει με την καλή ισορροπία του.

Η κυκλική λαβή με εσωτερική μονάδα ελέγχου διευκολύνει την άνετη κοπή με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 50. Μπορείτε να χειριστείτε το ψαλίδι μπορντούρας σας με το δεξί ή το αριστερό χέρι σας με την ίδια ευκολία. Το μαχαίρι από σκληρυμένο χάλυβα, κομμένο με λέιζερ και τροχισμένο με αδάμαντα, σάς επιτρέπει να κόβετε και να κουρεύετε φράχτες, θάμνους και άλλα φυτά μεσαίου μεγέθους με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα. Χάρη στην ειδική γεωμετρία του μαχαιριού με δόντια σε σχήμα σταγόνας σε ενδιάμεσες αποστάσεις 30 mm, τα κλαδιά συγκρατούνται στο μαχαίρι και κόβονται καθαρά με εξαιρετικές επιδόσεις κοπής.

Το μαχαίρι προστατεύεται από τον βιδωτό προφυλακτήρα της μύτης, π.χ. κατά την εκτέλεση εργασιών κοντά στο έδαφος.

Το ψαλίδι μπορντούρας HSA 50 έχει μαχαίρι 50 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 50 R κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,9 kg
Βάρος6,4 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης78 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές