669,00 €
602,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 130 R: Επαγγελματικό μηχάνημα για ισχυρό κλάδεμα

Με το στιβαρό επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 130 R μπορείτε να εκτελέσετε απαιτητικές εργασίες στην επαγγελματική συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου και στις δημοτικές υπηρεσίες. Το STIHL HSA 130 R λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα του μαχαιριού και διαθέτει ένα μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής, ειδικά σχεδιασμένο για κλάδεμα , με μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια που επιτρέπουν στον χρήστη να κόψει και πιο χονδρά κλαδιά αποτελεσματικά και με ακρίβεια με σταθερό αριθμός στροφών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια που βρίσκονται στην στρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών για να ρυθμίσετε τον αριθμό διαδρομών, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία επίπεδα από 2.800 διαδρομές/λεπτό έως 3.200 διαδρομές/λεπτό, και έτσι να εξασφαλίσετε δυνατή κοπή στην εργασία σας. Στο βίντεο οδηγιών μας φαίνεται το STIHL HSA 130 R σε επαγγελματικές εφαρμογές.

Τροφοδοτούμενο με ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AP, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 130 R λειτουργεί τόσο αθόρυβα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κούρεμα φραχτών σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Η στρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να στραφεί κατά 90° προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Αυτό εξασφαλίζει μια εργονομικά ευνοϊκή στάση του σώματος για κάθε εργασία κοπής – ακόμα και όταν δουλεύετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 130 R διαθέτει επίσης μια κυκλική λαβή για ξεκούραστο χειρισμό προς κάθε κατεύθυνση εργασίας. Η προστασία από κοψίματα και ο προφυλακτήρας μύτης αυξάνουν την ασφάλειά σας και προστατεύουν τα μαχαίρια.

Για την τροφοδοσία του με ενέργεια, αυτό το ευέλικτο ψαλίδι μπορεί να συνδυαστεί με τη θήκη γοφού STIHL AP με καλώδιο σύνδεσης, με το σύστημα μεταφοράς STIHL ή με την επινώτια  μπαταρία STIHL AR 2000. Ο δείκτης φόρτισης δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας με μια ματιά.

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 130 R είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 60 cm και 75 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 130 R κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

 

Σημείωση: Η STIHL καθιέρωσε νέους αριθμούς μοντέλων για τα επαναφορτιζόμενα προϊόντα της. Το νέο σύστημα διευκολύνει εσάς, τον καταναλωτή, στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, καθώς ξεκαθαρίζει τη δομή της γκάμας προϊόντων μας. Για ορισμένα προϊόντα, ωστόσο, πρέπει να αλλαχθεί και ο σημερινός αριθμός μοντέλου. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εκδόσεις του STIHL HSA 130 είναι πανομοιότυπες, από άποψη κατασκευής, με τις αντίστοιχες εκδόσεις του HSA 94.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Εξαιρετικά ισχυρό, στιβαρό επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας μπαταρίας
  • Για δυνατές κοπές με χαμηλή ταχύτητα λεπίδας
  • Ευέλικτο χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με ρυθμιζόμενο αριθμό κινήσεων
  • Ευέλικτο χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με ρυθμιστή στροφών τριών θέσεων
  • Ευέλικτη χρήση χάρη στη λειτουργία της μπαταρίας μέσω καλωδίου σύνδεσης
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Οδηγός προστασίας
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΑΣ
    Screw-on cut protection
    Βιδωτός προφυλακτήρας
    Double sided cutting blades
    ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AP 300 S (3)μέχρι 130 min
    Μήκος κοπής75 cm
    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος4,4 kg
    Βάρος9,7 lbs

    Σέρβις και συμβουλές