30,40 €
24,30 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Προστατευτικό πόδι για HTA και HLA: Προστατεύει τη μπαταρία και αυξάνει προσωρινά την εμβέλεια σε ψαλίδια μπορντούρας και κονταροπρίονα

Όταν εργάζεστε με επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL ή με επαναφορτιζόμενο φραχτοκόπτη STIHL, η προστατευτική βάση για STIHL HTA και HLA προστατεύει την άμεση επαφή της μπαταρίας με το έδαφος. Όταν βάζετε το μηχάνημα κάτω, η προστατευτική βάση προστατεύει τη μπαταρία του μηχανήματος από την άμεση επαφή με το έδαφος. Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρακτικό παρελκόμενο για κονταροπρίονα και φραχτοκόπτες ως πρόσθετη λαβή για να αυξήσετε προσωρινά την εμβέλεια του μηχανήματος.

Η προστατευτική βάση για HTA και HLA περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των κονταροπριόνων STIHL HT 133 και HT 103 (εκτός παραγωγής).

Επίσης είναι κατάλληλο παρελκόμενο για τα εξής επαναφορτιζόμενα κονταροπρίονα STIHL:

Η προστατευτική βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα εξής επαναφορτιζόμενα κονταροπρίονα STIHL που είναι πλέον εκτος παραγωγής: HTA 65 και HTA 85.

 

Η προστατευτική βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής επαναφορτιζόμενους φραχτοκόπτες STIHL:Η προστατευτική βάση μπορεί να συνδυαστεί με τον επαναφορτιζόμενο φραχτοκόπτη STIHL HLA 85 (εκτός παραγωγής).
Foot

Σέρβις και συμβουλές