555,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Συμπαγής ηλεκτρικός τεμαχιστής

Ο μικρός σε διαστάσεις ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 150 είναι ιδανικός για ιδιοκτήτες κήπων. Προσφέρει ιδανική βοήθεια στον τεμαχισμό, ως μέρος της τακτικής συντήρησης του κήπου, καθώς επεξεργάζεται με άνεση αποκόμματα από φράχτες και κλαδιά με διάμετρο έως 35 mm. Το σύστημα κοπής STIHL Multi-Cut 150 διαθέτει έναν προηγμένο μηχανισμό μαχαιριών σε σχεδιασμό «σάντουιτς». Τα πρόσθετα πτερυγωτά μαχαίρια και τα δόντια θραύσης δουλεύουν αποτελεσματικά αλλά με ελάχιστους κραδασμούς. Ο ηλεκτρικός τεμαχιστής δέχεται ογκώδη υλικά κοπής με ευκολία και ασφάλεια, μέσα από τη χοάνη τροφοδοσίας με άνοιγμα σε σχήμα τριφυλλιού. Το φαρδύ μεταξόνιο του ηλεκτρικού τεμαχιστή STIHL GHE 150 εξασφαλίζει ευκολία στη μετακίνηση και σταθερότητα. Οι ερασιτέχνες κηπουροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τεμαχισμένα υλικά ως πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες κομπόστ για τη λίπανση του κήπου.

GHE 150

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΧΟΑΝΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
ΧΟΑΝΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-35 mm
Ονομαστική ισχύς2500 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση230 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 150

Σέρβις και συμβουλές