2.983,70 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρό, επαγγελματικό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 756 YC επιτρέπει στους επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου να εργάζονται όχι μόνο γρήγορα, αλλά και χωρίς κόπο – ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε μεγάλα γκαζόν. Το άνετο τιμόνι εγγυάται εργονομική εργασία και εξοικονομεί τις δυνάμεις σας, γιατί μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ανάστημά σας. Το μεγάλο ρεζερβουάρ 3 λίτρων και το πλάτος κοπής 54 cm εγγυώνται γρήγορο και αποδοτικό κούρεμα μεγάλων γκαζόν έως 3.000 m2.

Αυτό το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό είναι άριστα εξοπλισμένο για καθημερινή χρήση, καθώς έχει στιβαρό υβριδικό περίβλημα, εμπρόσθιο προφυλακτήρα και, το σημαντικότερο όλων, έναν δυνατό και αθόρυβο κινητήρα OHV. Το υδροστατικό σύστημα μετάδοσης επιτρέπει αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας αυτού του βενζινοκίνητου χλοοκοπτικού. Επιπλέον, έχει ελάχιστες απαιτήσεις σε συντήρηση. Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 756 YC διαθέτει, μεταξύ άλλων, χωριστό ρυθμιστή του ύψους κοπής ανά τροχό για κούρεμα του γκαζόν στο ύψος που εσείς προτιμάτε. Το φρένο-συμπλέκτης του μαχαιριού προστατεύει τον στροφαλοφόρο και αυξάνει την άνεση χειρισμού. Παράλληλα επιτρέπει άδειασμα του χορτοσυλλέκτη 80 λίτρων με τον κινητήρα σε λειτουργία, και μετακίνηση του RM 756 YC με σταματημένα μαχαίρια. Η άνεση αυξάνεται ακόμα περισσότερο με την εξαιρετικά μαλακή λαβή και το αντιδονητικό σύστημα STIHL.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Μεγάλη δεξαμενή
Μεγάλη δεξαμενή
ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΑΝΑ ΤΡΟΧΟ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΑΝΑ ΤΡΟΧΟ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 3000 m²
Πλάτος κοπής54 cm
Ύψος κοπής25 - 90 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής6-fach (Einzelrad)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη80 l

Σέρβις και συμβουλές