Τα τελευταία νέα με μια ματιά

Tελευταία νέα

 Εδώ μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα της STIHL που αφορούν την ίδια την εταιρεία και τα προϊόντα, που έκαναν πρόσφατα την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά.


 

STIHL Media Day - Διεθνής ημέρα παρουσίασης προϊόντων

STIHL Media Day - Διεθνής ημέρα παρουσίασης προϊόντων

Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να δουν από κοντά τη νέα ψηφιακή εποχή STIHL.
TS 500i - Πανίσχυρος αρμοκόφτης

Πρωτοποριακός αρμοκόφτης 5,3 Hp για δίσκους κοπής 350 mm με σύστημα ψεκασμού STIHL Injection, υψηλή ροπή και εύκολη εκκίνηση. Εφοδιασμένος με σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας και ηλεκτρονικό σύστημα παροχής νερού. Οδηγείται με το χέρι ή στερεωμένο πάνω στο φορείο οδήγησης FW 20.

quiet

STIHL BR 500, ένας από τους πιο αθόρυβους φυσητήρες της αγοράς. Με το ολοκληρωμένο σύστημα σιγαστήρα μειώνει αισθητά το θόρυβο για το ανθρώπινο αυτί μέχρι και 59%  σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

gs 461

Ισχυρός κόφτης δομικών υλικών 5,8 Hp. Κόβει με άνεση μπετόν, σκυρόδεμα, πέτρα, τούβλα, τοιχοποιία και σωλήνες αποχέτευσης. 
teaser-ms461

Μοντέρνο αλυσοπρίονο δασικών εργασιών υψηλής απόδοσης. Με κατανάλωση μειωμένη έως και 20% και εκπομπή ρύπων μειωμένη κατά 50% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες χωρίς Τεχνολογίας 2-MIX.

ms150tc-e

Με βάρος μόλις 2,6 Kg και 1,3 Hp, το νέο MS 150 TC-E αποτελεί την ιδανική λύση για τον επαγγελματία συντηρητή δέντρων.

Immer die richtige Einstellung - die neue STIHL Motorsäge MS 241 C-M mit M-Tronic

STIHL MS 241 C-M Πάντα το σωστό αποτέλεσμα

Nέο αλυσοπρίονο για επαγγελματίες δασοκόμους. Διαθέτει πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα M-Tronic, φίλτρο HD2 με κινητηρα 2-ΜΙΧ και νέα αλυσίδα Picco Super 3 (PS3).
fsa65&fsa85

Tα νέα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL FSA 65 & FSA 85

Και τα δύο χορτοοπτικά πληρούν υψηλά πρότυπα στην εργασία, την απόδοση κοπής  και την άνεση στο χειρισμό. Ιδανικά για εύκολη κοπή και κλάδεμα στον ιδιωτικό κήπο, σε πάρκα και δημόσιες εγκαταστάσεις και σε περιοχές με ευαισθησία στο θόρυβο.
So macht Ackern richtig Spass: Die neuen VIKING Motorhacken

Νέα σκαπτικά VIKING. Όλοι οι τύποι εδάφους υπο έλεγχο

Σκάβουν, καλλιεργούν, οργώνουν, αυλακώνουν αποτελεσματικά και με άνεση σε κάθε τύπο εδάφους. Τα νέα σκαπτικά HB 445 και HB 585 της VIKING κάνουν την επεξεργασία του εδάφους ευκολότερη και καλύτερη.

Οι προσδοκίες των επαγγελματιών αυξάνονται με τα νέα χορτοκοπτικά STIHL

Οι προσδοκίες των επαγγελματιών αυξάνονται με τα νέα χορτοκοπτικά STIHL

Με απλουστευμένη εκκίνηση, βελτιωμένη εργονομία και με κινητήρα STIHL-2MIX εξοικονόμησης και υψηλής ροπής, τα νέα αυτά μηχανήματα είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για απαιτητικές εργασίες κοπής και κλαδέματος, σε μεγάλες εκτάσεις και σκληρό χόρτο
TS 500i

Το πρώτο μηχάνημα χειρός στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού.

TS 500i (12.48 MB)
gs461video GS 461

Ο νέος κόφτης δομικών υλικών GS 461 σε χρήση. Δείτε το βίντεο.

GS 461 (18.29 MB)